Witam mamusie! Od kilkudziesięciu minut usiłuję znaleźć potrzebne informacje i doszłam do wniosku, że przez opcję szukaj chyba nic nie znajde. Mój problem polega na tym, że nie wiem jaką wodę niegazowana powinnam podawać mojej rocznej córce: nisko średnio czy wysoko mineralizowaną. Do tej pory piła wodę gerbera ale nie wiem czy nie powinnam jej podać czegoś innego. Pomocy!
reklama
L4dY-bIrd
doula
Magda ...bez przesady woda to nie trucizna
Może pić zwykłą wode przegotowana , albo taka wode która na etykietkach ma mame z dzieckiem Wystarczy w sklepach pooglądac etykietki
Może pić zwykłą wode przegotowana , albo taka wode która na etykietkach ma mame z dzieckiem Wystarczy w sklepach pooglądac etykietki
L4dY-bIrd
doula
Może pic zwykłą wode przegotowaną pod warunkiem że da się ją pić, nie oszukujmy się ale czasem woda płynaca z kranów nie nadaje się do picia. .
nie mówmy tu o extremalnych wypadkach
BlueBay
Zaangażowana w BB
Rzeczywiście Cię nie zrozumiałam - chyba dlatego, ze Twój post zabrzmiał jakoś tak dramatycznie....
Dziewczyny mają rację - jesli twoja woda z kranu nadaje się do picia, to mozesz ją podac po przegotowaniu, jeśli nie, najlepiej chyba pozostać przy tym gerberze.
Pozdrawiam
Dziewczyny mają rację - jesli twoja woda z kranu nadaje się do picia, to mozesz ją podac po przegotowaniu, jeśli nie, najlepiej chyba pozostać przy tym gerberze.
Pozdrawiam
reklama
S
szalona mama
Gość
My odpoczątku Szymkowi podajemy wodę z kranu przegotowaną. Butelkowanej żadnej jeszcze nigdy nie pił. Ale mamy filtr Brita od lat i bez niego nie wyobrażam sobie wody z kranu :-(. Britę polecam.
Podziel się: