Tak właśnie nie moge się doczekać własnego bobaska, kuzyneczka moja- ta to ma szczęście już z dzidziuśkiem, to ona mi gada o wkładkach że ponoć to skuteczne - ona je używa - a widze że piszecie też o jakiś wkładkach z przylepcem - hmm : powiedzcie mi tylko czy wygodnie się takie wkładki nosi? piszcie poczytam sobie - rozmarzona przyszła mama
reklama
Ja używałam i będę używać wkładek wilorazowych, materiałowych. Mam 2 pary Medeli i 3 Aventu, to wystarcza w zupełności, bo wieczorem przepieram w mydełku dziecięcym a do rana suche. Przy mojej wydajności i wylewności cycków z jednorazowymi bym zbankrutowała. A te są bardzo dobre, przewiewne i chłonne, estetyczne. Polecam!
jak dla mnei za mało chłonne pzreciekały mi i zaraz musiałam wymienic po karmieniu a gerbera dłuzej mi słuzyły;-)mrowa1 - za małe , tzn. za mało chłonne wg Ciebie?
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ja początkowo używałam bella ale szybko z nich zrezygnowałam. Teraz używam penaten i jestem z nich bardzo zadowolona. Są dobrze wyprofilowane, ładnie przylegają do piersi i nie przesuwają się w staniku dzięki przylepcom. Polecam polecam polecam....
reklama
Podziel się: