reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, wyniki, usg majówek 2017

Ja tak myślę że za 2 tyg pójdę do swojego gina do którego chodziłam w pierwszej ciąży :-) tam zawsze miałam wszystko mówione a tu nic

reklama
Wklejam zdj. Mojej fasolki z dzisiaj. Z ost miesiaczki 6+0, z usg 5+6, wiec w sumie sie zgadza bo mam regularne cykle co 29 dni. serduszko juz bilo :)
Zobacz załącznik 771438

Jejku, jaki piękny dzieciaczek! Gratuluję:).
Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę taki widok na swoim usg. Boję się, bo 2 ciąże za mną, 2 poronione na bardzo wczesnym etapie, 1 bezzarodkowa, 2 biochemiczna. Tak bardzo bym chciała jutro zobaczyć zarodek. BHCG wzrasta prawidłowo, zgodnie z datą ostatniej miesiączki poród 9.05.2017.

Nie wchodziłam dziś na główne forum, tyle piszecie , że nie mam czasu czytać:huh: nie wiem czy któraś z was była dziś na badaniach . Szkoda , że nie piszecie na tym wątku , bo nie trzeba byłoby szperać 20 stron na wątku głównym bo odnaleźć informację jak z badaniami. Ja ostatnio nie czasowa, pracowałam do 22 :00 a jutro jedziemy nad morze gdyż.......

dzisiejsza wizyta pokazała pęcherzyk a w środku zarodek, serduszko jeszcze nie bije . Maleństwo ma 14mm , doktorowa powiedziała, że jak na USG wychodzi 5 tydzień ale trzeba poczekać na serce . Kolejna wizyta 26 września. Przepisała dufaston (jakie to cholerstwo drogie) :shocked2:. W gabinecie był mój mąż i 3,5 letnia córa. Jak wyszła z gabinetu to powiedziała " mama a dlaczego nie było widać jak Pani doktor bada cipcie ?" Córa była obok mnie z mężem na krześle i patrzyła się w monitor , to i badania nie widziała :-pNie ukrywam , że strach , że to pozamaciczna było mega, i jak usłyszałam "jest zarodek" to tak mi ulżyłoooooooooo.

Trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&

Nie wchodziłam dziś na główne forum, tyle piszecie , że nie mam czasu czytać:huh: nie wiem czy któraś z was była dziś na badaniach . Szkoda , że nie piszecie na tym wątku , bo nie trzeba byłoby szperać 20 stron na wątku głównym bo odnaleźć informację jak z badaniami. Ja ostatnio nie czasowa, pracowałam do 22 :00 a jutro jedziemy nad morze gdyż.......

dzisiejsza wizyta pokazała pęcherzyk a w środku zarodek, serduszko jeszcze nie bije . Maleństwo ma 14mm , doktorowa powiedziała, że jak na USG wychodzi 5 tydzień ale trzeba poczekać na serce . Kolejna wizyta 26 września. Przepisała dufaston (jakie to cholerstwo drogie) :shocked2:. W gabinecie był mój mąż i 3,5 letnia córa. Jak wyszła z gabinetu to powiedziała " mama a dlaczego nie było widać jak Pani doktor bada cipcie ?" Córa była obok mnie z mężem na krześle i patrzyła się w monitor , to i badania nie widziała :-pNie ukrywam , że strach , że to pozamaciczna było mega, i jak usłyszałam "jest zarodek" to tak mi ulżyłoooooooooo.

Trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&

Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. Ja mam usg jutro, oby było ok

1473700997-2x3p53.jpeg

Moja dzidzia :)

Sam początek 6tyg, a serduszko juz biło, zarodek 3mm ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry