reklama
Ktory tc u Ciebie bedzie jutro na wizycie?Juz wszystko wiem[emoji4] ja jutro ide i stresuje sie bardzo, ale gin sprawdzony wiec myśle ze bedzie ok[emoji4] chociaż to moja pierwsza ciąża.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bedzie 5 tydzien i 2 dni z moich wyliczeń [emoji4]
NomiMalone
Fanka BB :)
Kto ma jutro 12.09 w poniedziałek wizytę ? Pisać
ja 15:40. Mąż z nerw obgryzł paznokcie
ja 15:40. Mąż z nerw obgryzł paznokcie
anulka_p
Wklejam zdj. Mojej fasolki z dzisiaj. Z ost miesiaczki 6+0, z usg 5+6, wiec w sumie sie zgadza bo mam regularne cykle co 29 dni. serduszko juz bilo
Zobacz załącznik 771438
Jejku, jaki piękny dzieciaczek! Gratuluję.
Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę taki widok na swoim usg. Boję się, bo 2 ciąże za mną, 2 poronione na bardzo wczesnym etapie, 1 bezzarodkowa, 2 biochemiczna. Tak bardzo bym chciała jutro zobaczyć zarodek. BHCG wzrasta prawidłowo, zgodnie z datą ostatniej miesiączki poród 9.05.2017.
NomiMalone
Nie wchodziłam dziś na główne forum, tyle piszecie , że nie mam czasu czytać nie wiem czy któraś z was była dziś na badaniach . Szkoda , że nie piszecie na tym wątku , bo nie trzeba byłoby szperać 20 stron na wątku głównym bo odnaleźć informację jak z badaniami. Ja ostatnio nie czasowa, pracowałam do 22 :00 a jutro jedziemy nad morze gdyż.......
dzisiejsza wizyta pokazała pęcherzyk a w środku zarodek, serduszko jeszcze nie bije . Maleństwo ma 14mm , doktorowa powiedziała, że jak na USG wychodzi 5 tydzień ale trzeba poczekać na serce . Kolejna wizyta 26 września. Przepisała dufaston (jakie to cholerstwo drogie) . W gabinecie był mój mąż i 3,5 letnia córa. Jak wyszła z gabinetu to powiedziała " mama a dlaczego nie było widać jak Pani doktor bada cipcie ?" Córa była obok mnie z mężem na krześle i patrzyła się w monitor , to i badania nie widziała Nie ukrywam , że strach , że to pozamaciczna było mega, i jak usłyszałam "jest zarodek" to tak mi ulżyłoooooooooo.
Trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&
dzisiejsza wizyta pokazała pęcherzyk a w środku zarodek, serduszko jeszcze nie bije . Maleństwo ma 14mm , doktorowa powiedziała, że jak na USG wychodzi 5 tydzień ale trzeba poczekać na serce . Kolejna wizyta 26 września. Przepisała dufaston (jakie to cholerstwo drogie) . W gabinecie był mój mąż i 3,5 letnia córa. Jak wyszła z gabinetu to powiedziała " mama a dlaczego nie było widać jak Pani doktor bada cipcie ?" Córa była obok mnie z mężem na krześle i patrzyła się w monitor , to i badania nie widziała Nie ukrywam , że strach , że to pozamaciczna było mega, i jak usłyszałam "jest zarodek" to tak mi ulżyłoooooooooo.
Nie wchodziłam dziś na główne forum, tyle piszecie , że nie mam czasu czytać nie wiem czy któraś z was była dziś na badaniach . Szkoda , że nie piszecie na tym wątku , bo nie trzeba byłoby szperać 20 stron na wątku głównym bo odnaleźć informację jak z badaniami. Ja ostatnio nie czasowa, pracowałam do 22 :00 a jutro jedziemy nad morze gdyż.......
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. Ja mam usg jutro, oby było ok
Klaudyna92
Moja dzidzia
Sam początek 6tyg, a serduszko juz biło, zarodek 3mm
reklama
Janka86
Dziewczyny, dolaczam ;-) boje sie jak cholera bo poprzednia stracilam ale postanowilam od dzisiaj rzygac optymizmem!!!!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom