reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja też w pierwszym cyklu starańChętnie przyłączę się do szczęściar - też zaszłam w 1 cyklu starań
Proszę o dopisanie mojej wizyty: 18 maja USG.
HappyBabyMama
Ja mam jutro wizytę u lekarza ale sie nie moge doczekać! Juz tak chce zobaczyc co u mojej dzidzi, czy urosła i wogole. Jakos ten strach o ciąże trochę zabiera mi radość. Chciałabym zeby był juz 5 miesiąc. Zeby odstawić duphaston i zeby nic sie złego nie zadziało ...
Ja miałam swoją pierwszą wizytę 13.06 (8 tc.) i gin zbadal mnie dopochwowo, zbadal piersi i poprosil o pojawienie się za 2 tyg. Dostalam jeszcze skierowanie do poradni prenatalnej. Zadnych badan.... Brac folik i badania wypisze 27.06. Z tego wszystkiego wkurzylam się i następnego dnia poszłam prywatnie na USG- no bo czy ja jestem w końcu w tej ciąży, czy nie??? USG w porzadku- fasolka modelowo wielkość miała na 8t 2dni, 18 mm i bijące serduszko!!! No i zbawienne słowa lekarza "ciąża pojedyncza" Uff
Dziewczyny zabieracie na wizyty facetów? Ja planuje na kolejna zabrać (21 tydzień) i zastanawiam się jak taka wizyta wyglada. Do tej pory lekarz robil mi usg dopochwowo a potem przez brzuch i dopochwowo tez i zastanawiam się czy przy facecie tez tak zrobi? Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic[emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
katem86
Yyyy.... nawet jak dopochwowo to cie nakyje pewnie czyms z wierzchu ale w 21 tyg to juz raczej przez brzuch. Poza tym krepuje cie ze twoj facet obejrzy twoje krocze? No jakby nie widzial hahaha wyluzuj [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny zabieracie na wizyty facetów? Ja planuje na kolejna zabrać (21 tydzień) i zastanawiam się jak taka wizyta wyglada. Do tej pory lekarz robil mi usg dopochwowo a potem przez brzuch i dopochwowo tez i zastanawiam się czy przy facecie tez tak zrobi? Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic[emoji14]
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
Patka pewnie bedzie przez brzuch ale zawsze mozesz wejść sama zapytac lekarza i poprosicie meza jak juz bedzie badanie przez brzuch. Ja tez bym nie chciała brać meza na dopochwowe pewnie ze widział wszystko ale co innego jak lekarz wkłada twojej zonie miedzy nogi jakiś wielki bolec i nim tam magluje mój maz miałby traumę a jeszcze lekarz by z krzesła spadł ha ha ha
reklama
askl25
hahahah a mój był ze mną na usg dopochwowym i to jak miał ledwie 22 lata. Był to sam początek ciązy i chcieliśmy potwierdzić jej istnienie. Wtedy nie zdawaliśmy sobie sprawy ze lekarz wyciągnie "bolec". Byłam skrępowana bo dla mnie ginekolog to w ogóle było cos strasznego -miałam 17 lat jak zaciążyłam. Ale traumy nie ma żadne z nas
Podziel się: