reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Szkoda,ze Oliwka nie chce spac na brzuszku,bo wtedy sluz(katar) nie spływa na oskrzela.Musicie starac sie jednak ten katar usuwac...:sorry2:.Strasznie Wam wspolczuje.Konrada bierze przeziebienie,ale jeszcze nie jest tak zle...:sorry2:

moją jak miała katarek oklepywałam na leżąco i cały śluz wylatywał z noska a wcześniej psiknęłam EUPHORBIUM a potem na końcu jeszcze dla poprawy śluz wyciągałam kawałkiem waty na sucho najlepiej się przyklejał ;-)

moją jak miała katarek oklepywałam na leżąco i cały śluz wylatywał z noska a wcześniej psiknęłam EUPHORBIUM a potem na końcu jeszcze dla poprawy śluz wyciągałam kawałkiem waty na sucho najlepiej się przyklejał ;-)
my tez psikamy do noska euphorbium na zmane z nasiniv i widac duza poprawe:tak::tak::tak:

Dzięki Kochane lutóweczki :-)
Milenka jednak na razie (odpukać) zdrowiutka!
Ja dochodzę powoli do siebie (mam chore zatoki), Jacek już prawie w formie, babcia też czuje sie lepiej. A Milutek nawet katarku nie ma. Dzielny maluszek, oby tak zostało :-)

reklama
i Emilka na antybiotyku :-( ostre zapalenie gardła ale nie zaszło narazie niżej i oby nie zaszło do tego kaszel i leci jej z noska :-( noc koszmarna ... mała mi wymiotowała i dziś nic mi nie je i nie pije jedynie herbatkę wypiła w nocy a teraz z 30ml mleczka i danonek na siłe i z 5 łyżeczek kaszki ledwo wcisnełam :-(

Do góry