reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
U nas katar minoł,ale i tak idziemy do lekarza,bo mi Bąbel kaszlał w nocy,niech go osłucha.

Ale się wkurzyłam:growl:,nie ma naszej ukochanej pani pediatry(na urlopie) i jest w zastępstwie najwieksza wredota w przychodni(o matko, ale ona jest niesympatyczna,brrrrr....:szok::no::szok::no:)No ale cóż,niech osłucha Kubulka.Zacisnę zęby i wysłucham jej burczenia pod nosem i kąśliwych uwag.Nie chce mi sie jej tłumaczyć,co z jego uczuleniem,jakie leki moze itd.Oby tylko płucka mojego Bąbelka były czyste.:tak:

Rozalka, powodzenia u pediatry i oby Kubulinek byl zdrowy. Je tez oststnio martwie sie o moja Milke. Ja jestem strasznie przeziebiona i obawiam sie aby ona niczego ode mnie nie zlapala. Teraz ciagle ja obserwuje.

Maja się często łapie za uszko, jest przy tym ostatnio płaczliwa. Jak dotykam do tego uszka to odrazu odsuwa główkę. Wiem, że to może promieniowac od dziąseł, ale na wszelki wypadek jadę dzisiaj do laryngologa ją pokazac..

Rozalka, powodzenia u pediatry i oby Kubulinek byl zdrowy. Je tez oststnio martwie sie o moja Milke. Ja jestem strasznie przeziebiona i obawiam sie aby ona niczego ode mnie nie zlapala. Teraz ciagle ja obserwuje.
Dzięki,wizyte mamy po południu,a jego kaszel nie wróży nic dobrego.:no:

No i po wizycie u pediatry.Płuca czyste,huuuura!Dostaliśmy jakieś syropki,masc na uczulenie,tantum verde na gardełko,no i witaminki.Cholerka ,70 zł. w aptece pozostało.Ale się cieszę,że obyło się bez antybiotyku.Trzeba będzie sie jednak wybrac do tej groty solnej,bo te katarki nas wykończą.:tak:

reklama
to bardzo dobrze ze plucka czyste :tak:a co do lekow to niestety sa okropne drogie:angry::angry:
Najgorsze jest to,że trzeba kupić butelkę syropu,a z niej podawć łyżeczkę przez trzy dni.A co z resztą....?Trafia do domowej apteczki i niewiadomo,czy się kiedys przyda w ogóle.:tak:

Do góry