reklama
agusia9915
Matka wariatka
mi sie to kojarzy z trzydniówka ale nie jestem w stanie zatrybic czy w tym wieku wystepuje........U nas od soboty gorączka 38.5*C, a jak zbijamy to stan podgorączkowy. Poza tym żadnych innych objawów tj. kataru, kaszlu itp. Może to piątki w końcu wychodzą Zastanawia mnie to
przy trzydniówce zbija sie do stanu podgoraczkowego i nic wiecej a potem wysypka
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas od soboty gorączka 38.5*C, a jak zbijamy to stan podgorączkowy. Poza tym żadnych innych objawów tj. kataru, kaszlu itp. Może to piątki w końcu wychodzą Zastanawia mnie to
Zdrówka.
U nas angina ropna i Augmentin niestety.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
To chyba nie trzydniówka jednak, no ale zobaczymy;-)mi sie to kojarzy z trzydniówka ale nie jestem w stanie zatrybic czy w tym wieku wystepuje........
przy trzydniówce zbija sie do stanu podgoraczkowego i nic wiecej a potem wysypka
https://www.babyboom.pl/rodzina/zdrowie/trzydniowka.html
Gardło na pewno nie, bo i je normalnie zn. dużo;-) Za to na miejscu prawej dolnej piątki jest taka ogromna góra, że szok Dzisiaj w końcu udało mi się tam zajrzeć i dotknąć W ogóle to jak ma gorączkę i pytam gdzie go boli to pokazuje, że w buzi i w okolicach uszu, ale bliżej żuchwy, więc może to faktycznie te żeby Victor w ogóle ciężko przechodził ząbkowanie, więc wcale by mnie nie zdziwiła temp. 38 z kawałkiem przy piątkachWolfia dość wysoka gorączka jak na ząbki no chyba że mały tak ma przy ząbkach a może gardło
Rozalko zdrówka dla Kubusia, bo paskudne choróbska go dorwały
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!!
agusia9915
Matka wariatka
wszystko Oki :-)....pozostajemy na tym leku w razie "wu"
następna wizyta 18.11
następna wizyta 18.11
reklama
super i oby oki zostałowszystko Oki :-)....pozostajemy na tym leku w razie "wu"
następna wizyta 18.11