reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Wisnia duuuzo zdrówka dla dziewczynek
co to wam się przypałętało
wydaje mi się że one w kółko chore
:-(

No właśnie też odnoszę takie wrażenie :-(co to wam się przypałętałowydaje mi się że one w kółko chore
Zdrówka dla córeczek

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wiśnia duzo duzo zdrowia dla Izy i Pysi.
Niech te chorobska juz WAm odpuszcza

Wisnia duuuzo zdrówka dla dziewczynekco to wam się przypałętało
wydaje mi się że one w kółko chore
ech ja już nic nawet nie mówię... sił mi momentami brakuje, dzisiaj zasnęłam przy mojej mamie (odwiedziła nas na moment)

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
ech ja już nic nawet nie mówię... sił mi momentami brakuje, dzisiaj zasnęłam przy mojej mamie (odwiedziła nas na moment)![]()
strasznie współczuje.Jedno chore dziecko może umęczyć,a Ty masz dwójkę maluchów.Sił życzę.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Od 3.00 płacze nocne i wiercenie,dopiero jak zrobił kupkę,to zasnoł.Codziennie rano to samo,tzn. lużna kupa ze śluzem,masakra...ewidentnie alergia,ale nic nowego nie je...
Nawet Bioaron odstawiłam,bo go podejrzewałam...

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Od 3.00 płacze nocne i wiercenie,dopiero jak zrobił kupkę,to zasnoł.Codziennie rano to samo,tzn. lużna kupa ze śluzem,masakra...ewidentnie alergia,ale nic nowego nie je...Nawet Bioaron odstawiłam,bo go podejrzewałam...
Rozalka, ciezka sprawa. Mam nadzieje, ze szybko ustalicie przyczyne tego. A moze przyczyna tego jest jakas bakteria albo pasozyt - tylko pewnie nie takie bylyby objawy. Pewnie tak jak piszesz, to alergia.
reklama
Podziel się: