reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Ja chciałam zapisac marte na bilans ale nas nie przyjeli , lekarki nie daja sobie rady z chorymi dziecmi i dlatego w ogole nie przyjmuja zdrowych.Mamy sie zgłosic za 6 tygodni jak minie sezon grypowy i szkarlatynowy:baffled:
dlatego ja się jeszcze nie wybieram ;-)no ale później to już muszę bo niby do 2 lat i 3 miesięcy musimy dotrzeć :tak:

:-(

Iza - oskrzela + uszy
Pysia - JESZCZE nic nie słychać ale już kaszle i ma katar więc za 2-3 dni będzie to samo

mamy antybiotyki :-(
zdrówka :tak:

dokładnie są 3 miesiące by zrobić bilans inaczej podobno wzywają bo to OBOWIĄZKOWE badanie.
a u nas hmmmm lekki katar( oby to efekt wychodzenie ząbków z tyłu ciągle idą dwie dolne 5) i ilka razy kaszlną w ciągu dnia.
a kysz chorobko a kysz

Zdrowko dla chorowitkow.....
przy okazji dla mojej tez.....
w poniedzialek, wtorek miala 38,5 temp....pozniej przeszlo dostala katar, a dzisiaj do tego kaszel....mam jutro wolne wiec zmykam z nia do lekarza:(........
jest okropnie marydna<teraz na szczescie spi> caly czas jak tylko wrocilam z pracy na rekach chciala byc.....

Zdrowia zyczymy :tak: :-) a my na bilans mamy isc 26,03 tylko sie tego boje :-( mala jest strasznie strachliwa i wstydliwa, i nie wiem, czy da sie przekonac do badania :dry: po prostu boi sie lekarzy i nawet stetoskop, ktory jej kupilam (z nadzieja, ze przestanie sie bac badania) nie pomogl :-( :-( :-(

reklama
Od drzemki Kuba wymiotuje chlustająco ...nie wiem o co chodzi.Je,pije,a po połgodziny paw(i tk już od 14.00)...:confused:Co mogę mu podac?Dałam Smectę właśnie.

Do góry