reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ojej Wiśnia, biedne te Twoje Dziewczynki Zdrówka dla nich
agusia9915
Matka wariatka
Duzo zdrówka dla dziewczyn :-blink::-(
Iza - oskrzela + uszy
Pysia - JESZCZE nic nie słychać ale już kaszle i ma katar więc za 2-3 dni będzie to samo
mamy antybiotyki :-(
dlatego ja się jeszcze nie wybieram ;-)no ale później to już muszę bo niby do 2 lat i 3 miesięcy musimy dotrzećJa chciałam zapisac marte na bilans ale nas nie przyjeli , lekarki nie daja sobie rady z chorymi dziecmi i dlatego w ogole nie przyjmuja zdrowych.Mamy sie zgłosic za 6 tygodni jak minie sezon grypowy i szkarlatynowy
zdrówka:-(
Iza - oskrzela + uszy
Pysia - JESZCZE nic nie słychać ale już kaszle i ma katar więc za 2-3 dni będzie to samo
mamy antybiotyki :-(
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dokładnie są 3 miesiące by zrobić bilans inaczej podobno wzywają bo to OBOWIĄZKOWE badanie.
a u nas hmmmm lekki katar( oby to efekt wychodzenie ząbków z tyłu ciągle idą dwie dolne 5) i ilka razy kaszlną w ciągu dnia.
a kysz chorobko a kysz
a u nas hmmmm lekki katar( oby to efekt wychodzenie ząbków z tyłu ciągle idą dwie dolne 5) i ilka razy kaszlną w ciągu dnia.
a kysz chorobko a kysz
Zdrowko dla chorowitkow.....
przy okazji dla mojej tez.....
w poniedzialek, wtorek miala 38,5 temp....pozniej przeszlo dostala katar, a dzisiaj do tego kaszel....mam jutro wolne wiec zmykam z nia do lekarza........
jest okropnie marydna<teraz na szczescie spi> caly czas jak tylko wrocilam z pracy na rekach chciala byc.....
przy okazji dla mojej tez.....
w poniedzialek, wtorek miala 38,5 temp....pozniej przeszlo dostala katar, a dzisiaj do tego kaszel....mam jutro wolne wiec zmykam z nia do lekarza........
jest okropnie marydna<teraz na szczescie spi> caly czas jak tylko wrocilam z pracy na rekach chciala byc.....
KiniaG
Zaangażowana w BB
Zdrowia zyczymy :-) a my na bilans mamy isc 26,03 tylko sie tego boje :-( mala jest strasznie strachliwa i wstydliwa, i nie wiem, czy da sie przekonac do badania po prostu boi sie lekarzy i nawet stetoskop, ktory jej kupilam (z nadzieja, ze przestanie sie bac badania) nie pomogl :-( :-( :-(
reklama
Podziel się: