reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

no i juz po wizycie ale lekarz rewelacja naprawde
myslal ze my na maxa zdecydowani na obrzezanie i tlumaczyl jak to wyglada gdzie to sie robi ale w koncu sobie powiedzielismy ze jesli on jako specjalista uwaza ze trzeba i poleca juz teraz to robimy a jesli jeszcze czakamy to czekamy :-D a nagadal sie :-D:-D
wiec czekamy bo wedlug jego doswiadczenia maly ma normalna stulejke fizjologiczna czyli jak kazdy chlopiec do 2,5 - 4 roku zycia. pokazal jak pielegnowac siusiaka jak i ile mozna najwiecej naciagnac skorke zapisal specjalny plyn do spryskiwania co ulatwia mycie zakamarkow ;-) i bedziemy monitorowac

i dopiero teraz wszysrko sie wyjasni w ciagu roku czy bedzie mial stulejke czy nie no i zobaczyl jajeczka czy sa na swoim miejscu
a szymek mu na to odpowiedzial: koko koko :-D no i po wizycie
kamien z serca

p.s. katary nas jeszcze omijaja moze to ten profilaktin czy jakos tak nam pomaga :tak:

no ale zdrowia dla katarowcow

reklama
no i juz po wizycie ale lekarz rewelacja naprawde
myslal ze my na maxa zdecydowani na obrzezanie i tlumaczyl jak to wyglada gdzie to sie robi ale w koncu sobie powiedzielismy ze jesli on jako specjalista uwaza ze trzeba i poleca juz teraz to robimy a jesli jeszcze czakamy to czekamy :-D a nagadal sie :-D:-D
wiec czekamy bo wedlug jego doswiadczenia maly ma normalna stulejke fizjologiczna czyli jak kazdy chlopiec do 2,5 - 4 roku zycia. pokazal jak pielegnowac siusiaka jak i ile mozna najwiecej naciagnac skorke zapisal specjalny plyn do spryskiwania co ulatwia mycie zakamarkow ;-) i bedziemy monitorowac

i dopiero teraz wszysrko sie wyjasni w ciagu roku czy bedzie mial stulejke czy nie no i zobaczyl jajeczka czy sa na swoim miejscu
a szymek mu na to odpowiedzial: koko koko :-D no i po wizycie
kamien z serca

p.s. katary nas jeszcze omijaja moze to ten profilaktin czy jakos tak nam pomaga :tak:

no ale zdrowia dla katarowcow
no i SUPER:tak:

Kuba odkąd rano wstał,to marudził,wyskoczyłam do sklepu(mama go pilnowała,bo pada),no i teraz musiałam go położyć,bo śpiący...A synek sąsiadki chory,oby Kuba o niego nie złapał wirusika...:baffled:

no wiem wiem i sie ciesze tylko skad ja mam wiedziec ze istnieje cos takiego i jak wylada stulejka fizjologiczna od nabytej :baffled: no ale sprawdzone i narazie cisza

chyba zaczne zdjecia siusiakow dzieci szukac aby zobaczyc roznice - tylko jakies zboczone to chyba :baffled::sorry2:

młoda po wizycie u lekarza
gardło,uszy,oko,nos..standard
antybiotyk doustnie bo ten co chciała przepisac do miesniowo sarka nie moze;-):-D i całe szczescie
jak bedzie zdolna do transportu mamy jechac w piatek mimo wszsytko na oddział:sorry2::blink:
temperatura spadła do 38C bo jak wyjezdziałam o 11 było 41,5C i sine rece i nogi z trzesieniem sie i wymiotami ... po podani ibumu nie spadało;-):cool2:

młoda po wizycie u lekarza
gardło,uszy,oko,nos..standard
antybiotyk doustnie bo ten co chciała przepisac do miesniowo sarka nie moze;-):-D i całe szczescie
jak bedzie zdolna do transportu mamy jechac w piatek mimo wszsytko na oddział:sorry2::blink:
temperatura spadła do 38C bo jak wyjezdziałam o 11 było 41,5C i sine rece i nogi z trzesieniem sie i wymiotami ... po podani ibumu nie spadało;-):cool2:

o ranu Agusia :szok: biedna Sarcia....:-( co te choróbska sie tak jej uczepiły, paskudy:baffled: no ale dobrze, że juz spadła ta temp.... ZDRÓWECZKA dla Saruni!!

reklama
Do góry