reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
a ja wlasnie rozmawialam z kolezanka ktora w irlandi teraz mieszka i wiecei co u nich tez nic nie daja oslonowo do antybiotyku i mala dostała sraczki
Prawda.
Tylko ze ja mialam z Polski Lacidofil i dawalam , a nawet nadal daje go Milence. (jeszcze przez 2 tyg. po skonczonym antybiotyku) . Z tego co wiem, to oni tutaj tez maja takie lekarstwa tylko pewnie trzeba samemu o nie lekarza prosic.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dużo zdrówka dla Jenni i Sary
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wlasnie wrucilam od lekarza pierwsze co dostala to czopek na oddychanie i inhalace i poraz drugi ja badal pobrali krew z palca (dzielna byla ani nie zaplakala ani nie mrukla) i niestety ma rota wirusa teraz zeby jeszcze okreslic jakiego to musze napelnic kubeczek pelny kupka tylko jak to zrobic przeciez to biegunka macie jakis pomysl jak to zrobic a dostala Perenterol na biegunke (ful wypas pierwszy raz w zyciu dali mi to) dostala jeszcze 2 czopki na oddychanie i masc z nystatyna na pupke bo moze dostac grzybka a antybiotyk odrzucic kazal bo mowil ze bedzie jeszcze gorzej
Tylko czy ja przestanie bolec to tego sie nie zapytalam bo wylecialo mi z glowy jak i jeszcze duzo innych pytan bo ja mol dzisiaj jestem
Tylko czy ja przestanie bolec to tego sie nie zapytalam bo wylecialo mi z glowy jak i jeszcze duzo innych pytan bo ja mol dzisiaj jestem
reklama
agusia9915
Matka wariatka
dziekuje wszystkim za wsparcie
ale nie jest lepiej
nie ma siły pisac
ale nie jest lepiej
nie ma siły pisac
Podziel się: