reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

laseczki nie ma co dyskutowac recepty nie mam na ten lek a paczka juz wysłana wiec po sprawie
teraz niech wszystkie chore dzieciaki wracaja migiem do zdrowia bo wiosna juz blisko i trzeba marzanne topic :-D

reklama
a ja wlasnie rozmawialam z kolezanka ktora w irlandi teraz mieszka i wiecei co u nich tez nic nie daja oslonowo do antybiotyku i mala dostała sraczki:szok:

a ja wlasnie rozmawialam z kolezanka ktora w irlandi teraz mieszka i wiecei co u nich tez nic nie daja oslonowo do antybiotyku i mala dostała sraczki:szok:

Prawda.
Tylko ze ja mialam z Polski Lacidofil i dawalam , a nawet nadal daje go Milence. (jeszcze przez 2 tyg. po skonczonym antybiotyku) . Z tego co wiem, to oni tutaj tez maja takie lekarstwa tylko pewnie trzeba samemu o nie lekarza prosic.

Wlasnie wrucilam od lekarza pierwsze co dostala to czopek na oddychanie i inhalace i poraz drugi ja badal pobrali krew z palca (dzielna byla ani nie zaplakala ani nie mrukla:tak:) i niestety ma rota wirusa teraz zeby jeszcze okreslic jakiego to musze napelnic kubeczek pelny kupka tylko jak to zrobic przeciez to biegunka:szok::baffled: macie jakis pomysl jak to zrobic:confused: a dostala Perenterol na biegunke (ful wypas pierwszy raz w zyciu dali mi to:tak:) dostala jeszcze 2 czopki na oddychanie i masc z nystatyna na pupke bo moze dostac grzybka:baffled: a antybiotyk odrzucic kazal bo mowil ze bedzie jeszcze gorzej:szok::confused:
Tylko czy ja przestanie bolec to tego sie nie zapytalam bo wylecialo mi z glowy jak i jeszcze duzo innych pytan bo ja mol dzisiaj jestem :(

Oj Irtasia,strasznie dzielna jesteś.Oby to wszystko Jenni pomogło.Zdrówka dla Iskiereczki.
Trzymajcie sie cieplutko dziewczyny.

Agusia, duzo zdroweczka dla Saruni......oby dzielnie zniosla zastrzyki....biedna Myszka:-(

I oby z Jenni bylo lepiej......:tak::-)hmmm...tzn.musi byc lepiej i basta:-D

reklama
Do góry