reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Brandyy Alez Fajnie,ze znasz juz plec- ja tez bym chciala- ale tego sie chyba dowiem dopiero na polowkowym z tego wynika- chyba ,ze na wczesnjeszych zwyczajnych USG cos mi powie hmm

Brandyy ale fajne to zdjęcie - ładnie się synek zaprezentował:)

U mnie jak to Pan doktor stwierdził, raczej dziewczynka, a gdzie mój Maksiu?????
Wczoraj ciąża była starsza już o 1 tydzień i 2 dni. więc wychodzi termin z usg 11.05 a nie 20.05 jak z OM.
Wszystko w najlepszym porządku, bardzo ładnie spadły wszystkie parametry, które miałam zawyżone przez wiek.

reklama
Brandy i Mamunia super fotki! Ciesze sie, ze wizyty sie udaly i dzidziusie zdrowe i sliczne!

Paula kiedy masz wizyte? Ja juz nie moge sie doczekac mojej we wtorek czas sie tak strasznie dluuuzy

Do góry