niunia, mi się wydaję że po prostu lekarz chce dopilnować żeby druga fasoleczka była zdrowa żeby nic sięnie stało a częste badania usg nie sa szkodliwe więc spokojnie ja miałam zagdrożona ciąże z krwiakiem i chodziłam przez pierwsze tygodnie co tydzień a czasem nawet się zdarzyło że 2 razy w tygodniu.. i córeczkę mam śliczną i zdrową glowa do góry;*
reklama
marteczka844
Aktywna w BB
Ja mialam wizyte 06.09 w Polsce widzialam pechyrzyk no I wiem ze jest ciaza pojedyncza
dzisiaj wizyta u lekarza ogolnego juz tutaj w Irlandii I bede czekala na list ze szpitala wiec nastepna wizyta ok 12 tygodnia czyli mysle ze w pod koniec pazdziernika, a pozniej to juz spotkania z polozna I usg ok 20 tygodnia ciazy
dzisiaj wizyta u lekarza ogolnego juz tutaj w Irlandii I bede czekala na list ze szpitala wiec nastepna wizyta ok 12 tygodnia czyli mysle ze w pod koniec pazdziernika, a pozniej to juz spotkania z polozna I usg ok 20 tygodnia ciazy
perelka86
Fanka BB :)
martuskubus
Zaciekawiona BB
Super Perelka! Gratuluje takiego rozpedzonego serducha!!!!
Już pisałam, że dzisiaj byłam powtórzyć betę i już jest 3992mIU/ml. Zrobiłam sobie dodatkowo badania hormonów tarczycy i trochę mnie niepokoją. Szukam w necie, że tsh na poczatku ciązy spada, a u mnie jest 4,17 (górna granica normy laboratoryjnej do 4,20) fT4 1,0 (norma 1,0-1,6). Wynik fT3 będę miała dopiero jutro.
Kilka z Was już coś pisało o chorobach tarczycy, możecie coś pomóc. Pewnie przydałoby się szybko udać do endokrynologa.
Kilka z Was już coś pisało o chorobach tarczycy, możecie coś pomóc. Pewnie przydałoby się szybko udać do endokrynologa.
marteczka844
Aktywna w BB
no to jak jest watek ze zdjeciami to trzeba je wstawiac wiec chyba jako pierwsza dodaje moja fasoleczke, usg z dnia 06.09.13, pecherzyk mierzy 7,2mm I jest to odpowiednie na 4 tygodnie 6 dni ciazy, czyli jeden dzien starszy jak wedlug miesiaczk, bo w tym dniu bylam 4 tygodnie I 5 dni w ciazy umiejscowiony w odpowiednim miejscu, no I jeden pecherzyk tylko jest doctor powiedziala ze wszystko jak narazie jest dobrze, pecherzyk dobrze sie rozwijal nastepna wizyta za ok6-7 tygodni
teraz czekamy na nastepne zdjecia
teraz czekamy na nastepne zdjecia
Załączniki
marteczka844 piekne foto fasoleczki fajnie, ze juz cos widac nie sadzilam ,ze w tak wczesnej ciazy juz mozna cos fotografowac
reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
dziewczyny super zdjęcia Ja tez chce!
Podziel się: