Ja tez bałam się bardzo mój 4 letni Bartek potrafi czasami tak histeryzować że jest nie do opanowania a jak widzi kogoś w białym kitlu do dostaje białej gorączki. Nie ważne czy to jest szczepionka czy grypa ma mały awersje i tyle. Dla Mnie wizyta u dentysty to był horror. Po 2 wizycie popłakałam się bo Pani stomatolog prawie Nas wyrzuciła z gabinetu. No i trafiłam na informacje o stomatologu dla dzieci to sie nazywa peodonta chyba. Jestem z Częstochowy i trafiłam z polecenia do Pani dr. Helmich. Byłam w szoku mały terrorysta na początku dostał film do oglądania i zabawki - całkowicie inne podejście.Pełen profesjonalizm. Minuta po minucie na spokojnie bez nerwów Pani doktor rozbroiła tykającą bombę i ząbki bez histerii zaczęła leczyć.
Byliśmy juz na 4 wizytach i Bartek bardzo oswoił sie z gabinetem i myślę że zrozumiał że krzywda mu się nie dzieje a mi spadło kamień z serca.
Moja rada jest taka wybierz profesjonalny gabinet dla dzieci będziesz miała mniej stresu Ty ani twoje dzieci.
Byliśmy juz na 4 wizytach i Bartek bardzo oswoił sie z gabinetem i myślę że zrozumiał że krzywda mu się nie dzieje a mi spadło kamień z serca.
Moja rada jest taka wybierz profesjonalny gabinet dla dzieci będziesz miała mniej stresu Ty ani twoje dzieci.