reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Witamy

Hej kaspajek GRATULACJE!!!
Nistety na razie lekarza nie moge Ci doradzic, bo sama szukam "tego wlasciwego".
A jesli chodzi o paseczek to, czy wstawiasz ten srodkowy? Bo tylko ten srodkowy sie dobrze wyswietla.

pozdrawiam,
b.

reklama
Witajcie moj stary login to Ania i Gutek, niestety nasze Maleństwo odeszło.Aniołek jet w niebie. Nie wiem dlaczego tu zajrzałam moze chciałam zobaczyc jakie juz by było..kurcze wyje...Muszę się pochwalić moim Malenkim Cudem Natalką ..śpi teraz:)jest naszym wywalczonym Cudkiem, nasz, najkochańsza.
Nigdy się nie zapomni o nich...
Cudne dzieci macie!!! i ja też..Natalka ma juz 5,5 miesiaca urodziła się 26 wrzesnia 2006 roku.
Pozdrawiamy

aniu, witaj
Natalia jest przecudna. Ciesz sie tym wyśnionym skarbem, bo tego co było nie jesteś w stanie zmienić. Zaglądaj do nas, pisz o Natalii, zawsze będziesz tu mile widziana:-)

Witaj Aniu:-) masz przesliczna i przeslodka corenke:tak: Zagladaj do nas czesciej i chwal sie postepami Natalki:-)

Dziękuje za pamięć i za ciepełko jakie poczułam :tak:. Życie uczy nas pokory ale tez obdarza radością. Będe do Was zaglądała ...ale Wasze dzieci juz duze i cudne!!! U Natalki wszystko ok, jest coraz fajniejsza taka ze ach...:-)..typowa mamuska:). POzdrawiam Was ciepło i dziękuję.:tak:

reklama
reklama
Do góry