reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
*Vanilia*, Fifka, Maron, Poroniona84, Renatka.wawa, Chouette82, Susi, Aguula, OlciaOlcia, Agulka :), Małgosia79, Sylcia007, Dee_ ogromne gratulacje z narodzin pociech. Niech Wam rosną zdrowo i przynoszą mnóstwo radości.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam w każdym bądź razie wszystkim rozpakowanym mamom serdecznie gratuluję :-)

hej chcialam sie pochwalic ze 12.02.12 o godz 21.30 urodzilam sn synka Kamilka :)
3110g, 53cm i 10pkt. od wczoraj jestesmy w domku wiec musze sie troche ogarnac i zorganiozowac
p.s. jak sie usuwa suwaczek?

gratulacje dla wszystkich nowo rozpakowanych mam, nie będę wymieniać pokolei, zeby żadnej nie ominąć, ale widzę, ze przez te pare dni sporo przybyło!!
wszystkiego najlepszego dla rodziców, Maluszków, starszego rodzeństwa (jeśli jest)!

reklama
Dziewczyny, którym nie gratulowałam ;-)to gratuluję :) Zdrówka dla dzieciątek :) a dla mamuś szybkiego dochodzenia do siebie :) (pogubiłam się już która się rozpakowała od poniedziałku :zawstydzona/y:)

Do góry