reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
ja bylam tu wczoraj z rana i nic a dzis prosze jaki "wysyp"... :-)

Pluszacze, Daissy, Mitra potrojne gratulacje :-) wiele pociechy z maluchow i duzo zdrowka dla bobaskow :-) no i dochodzcie do siebie jak najszybciej :-)

Hej:)
Kochane nie było mnie ponad tydzień ale to ze względu na to że URODZIŁAM !!!!!!!!!!!!!!:-D
na ost wizycie 25.01 uparłam sie żeby zrobił mi usg i dzięki Bogu zrobił bez problemu okazało się że przepływy są bardzo niskie skierował mnie zaraz do szpitala i w czwratek miałam poród wywoływany o 11.00 podali mi OXY o 13.00 przebił mi pęcherz:no: to byłookropne, i o 14.30 urodziłam Szymonka:tak::-D
Urodził się z wagą 3110 i 53długi dostał 10 pkt Apgar:-)
jestem przeszczęśliwa dzisiaj się dopiero wyspałam, karmię piersią muszę sobie przypomnieć co należy a czego nie należy jeść ze względu na kolki

Gratuluję także wszystkim mamuśkom i życzę pozostałym szybkiego porodu i zdrowych maluszków!!!!!

A to mój skarb
IMG_1517.jpg

Ewelina gratulacje!! to nas zaskoczyłaś:-D Szymonek słodziak:tak:
Mitra Gratulacje! szybko wracajcie do nas

reklama
Do góry