reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
Gabryś- maleńka słodycz, widać, że aniołeczek:) widzę Cyśka, że ubierałaś w śpiochy, a pod spodem to kaftaniki czy bodziaki?

Suzi86 - Najpierw zakładam body potem śpiochy ewentualnie pajaca.Na gołe stópki skarpetki i potem na śpiochy też jeszcze jedną parę skarpetek bo mój mały ma stópki cały czas chłodne stąd te dwie pary skarpetek.I oczywiście czapeczka obowiązkowo tym bardziej po kąpaniu.Myślę że jak jest tak ubrany to jest mu wygodnie.He he jak narazie się nie skarży :-p

ps. nie zakładam żadnych kaftaników bo mój mały jak śpi to się :-ptrochę kręci i wydaje mi się że kaftanik mógłby mu się jakoś podwinąć i było by mu niewygodnie.

Cyska Gabrys rozkoszny a spi jak anioleczek, ciekawe czy mu tak zostanie ;-) oby, mojemu zostalo wiec trzymam kciuki aby Twojemu szkrabowi rowniez zostalo :-)

reklama
Ogromne gratulacje dla wszystkich Mamusiek:) !!!! Śliczne te Wasze cudeńka!!!
nie było mnie chwilkę, ale padł mi komp i dopiero udało mi się go naprawić:(

Do góry