G
goszczaca
Gość
A no nie które kobiety po prostu aż za bardzo przeszkadzają z tym odzyskaniem się w ciąży, tego nie tego nie itd. Bratowa męża też tak przeginala, choć lampkę wina sporadycznie wypila.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no nie które kobiety po prostu aż za bardzo przeszkadzają z tym odzyskaniem się w ciąży, tego nie tego nie itd. Bratowa męża też tak przeginala, choć lampkę wina sporadycznie wypila.
Mi mój gin mówił o zdrowym odżywianiu, żeby tego nie jesc i tamtego, a ja na to ..to co mam jeść? Zaczął wymieniać gotuj na parze to to, to tamto, a ja na to...to mam się karcic za to ze jestem w ciąży , mam jeść to czego nigdy nie jadłam? No i wysłuchałam swoje pomyślałam o do męża jedź na drive do maka trochę warzyw je w fast foodach Coca colą popilam i czulam że żyłam i dziecko tez[emoji32] odważnie aczkolwiek moje zdanie sie pod tym względem nie liczy ponieważ nie cierpie tatara [emoji1]
Noi i widzisz. Każdy Gin przestrzega przed surowym miesem a jednak Ty jadlas i żyjesz i dzidziuś tez [emoji4]
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się wydaje ze to tez zależy jaka dietę do tej pory prowadziłaś. Ja nie ukrywam ze jestem przeciwnika maca czipsow gotówce itd. Ale jak kobieta (tym bardziej w ciazy) ma naprawdę ale to naprawdę na coś ochotę to powinna to zjeść. Mnie alkoholu nie brakowało w ciąży kompletnie choć wcześniej pilam alkohol nie powiem. Ale za to słodycze o Boże. ... ale trzeba się było trochę hamować bo inaczej to bym się pewnie toczyłaMi mój gin mówił o zdrowym odżywianiu, żeby tego nie jesc i tamtego, a ja na to ..to co mam jeść? Zaczął wymieniać gotuj na parze to to, to tamto, a ja na to...to mam się karcic za to ze jestem w ciąży , mam jeść to czego nigdy nie jadłam? No i wysłuchałam swoje pomyślałam o do męża jedź na drive do maka trochę warzyw je w fast foodach Coca colą popilam i czulam że żyłam i dziecko tez
Ooo słodkie też wciagalam jak odkurzacz na koniec lekarz do mnie zestopuj ze slodkosciami bo dziecko waży ok 4 kg no i trochę rzuciłam na luz i się urodzil 4080/58Mi się wydaje ze to tez zależy jaka dietę do tej pory prowadziłaś. Ja nie ukrywam ze jestem przeciwnika maca czipsow gotówce itd. Ale jak kobieta (tym bardziej w ciazy) ma naprawdę ale to naprawdę na coś ochotę to powinna to zjeść. Mnie alkoholu nie brakowało w ciąży kompletnie choć wcześniej pilam alkohol nie powiem. Ale za to słodycze o Boże. ... ale trzeba się było trochę hamować bo inaczej to bym się pewnie toczyła
U mnie 3.7 ale najwięcej przybrał w ostatnich miesiącu jak juz siedziałam w domu. Bo wcześniej pracowalam to nie byli tak źle. Całe szczęście ze były upaly to tak się nie chciało jeśćOoo słodkie też wciagalam jak odkurzacz na koniec lekarz do mnie zestopuj ze slodkosciami bo dziecko waży ok 4 kg no i trochę rzuciłam na luz i się urodzil 4080/58
Powiem tak. Mi przepisal i kazal jesc te tabletki lekarz. A ja sie slucham [emoji4] jak daje mi recepte na tabletki rozkurczowe bo mam twardy brzuch to ide do apteki i je kupuje i biore. Ufam swojemu lekarzowi [emoji4] Nie chcialabym potem miec wyrzutow sumienia przy przedwczesnym porodzie ze "moglam jesc te tabletki a nie jadlam" [emoji4]Ale znowu standardowo odbieglysmy od tematu a mnie cały czas zastanawia ta ilość pastylek... ja co prawda wyniki miałam dobre. I wyczytałam ze tak naprawdę w ciaxy to się powinno brać tylko kwas foliowy witaminę d3 kwasy tłuszczowe (chociaż je można sobie dostarczyć inaczej ) to skąd macie tyle tych tabletek? Pomijając ciążę z problemami... może to ja jestem głupia ignorantka :/
A miałaś skurcze? Tzn takie powtarzające się. Bo takie jednorazowe to ja też miałam i polozna mi powiedziała ze póki zdarzają się sporadycznie to jest ok gorzej jak są regularnie i nie jest to 38 tydzieńPowiem tak. Mi przepisal i kazal jesc te tabletki lekarz. A ja sie slucham [emoji4] jak daje mi recepte na tabletki rozkurczowe bo mam twardy brzuch to ide do apteki i je kupuje i biore. Ufam swojemu lekarzowi [emoji4] Nie chcialabym potem miec wyrzutow sumienia przy przedwczesnym porodzie ze "moglam jesc te tabletki a nie jadlam" [emoji4]
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Powtarzających sie nie mialam.A miałaś skurcze? Tzn takie powtarzające się. Bo takie jednorazowe to ja też miałam i polozna mi powiedziała ze póki zdarzają się sporadycznie to jest ok gorzej jak są regularnie i nie jest to 38 tydzień