eMa87
Fanka BB :)
Teraz to mi zrobiłaś smakaJa mielone surowe jadłam tatara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to mi zrobiłaś smakaJa mielone surowe jadłam tatara
[emoji32] odważnie aczkolwiek moje zdanie sie pod tym względem nie liczy ponieważ nie cierpie tatara [emoji1]Ja mielone surowe jadłam tatara
Ranyyy! Kto tu mówi o regularnym piciu!? Kobiwto opanuj sie i nie obrażaj innych kobiet na tym forum co?Nie ogarniam co ma w glowie kobieta, ktora świadomie upija swoje nienarodzone dziecko i naraza je na taki stan. Niestety nie jest do tej pory wyjasnione dlaczego niektórym kobietom wystarczy, ze wypija pare razy, by ich dziekco mialo potem FAS.
Daj spokój. Jakas swiruskaRanyyy! Kto tu mówi o regularnym piciu!? Kobiwto opanuj sie i nie obrażaj innych kobiet na tym forum co?
Ogorków kiszonych też nie zjesz bo są sfermentowane i maja ciutke alkoholu który nawet chwile po zjedzeniu wydmuchasz w alkomacie?
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
A synek ma śliczna buzię. Po mamieNie ogarniam co ma w glowie kobieta, ktora świadomie upija swoje nienarodzone dziecko i naraza je na taki stan. Niestety nie jest do tej pory wyjasnione dlaczego niektórym kobietom wystarczy, ze wypija pare razy, by ich dziekco mialo potem FAS.
Jak musimy zapisać się do AAA synek ma śliczna buzię. Po mamie
Raz człowiek jak wypije lyczka nic się nie stanie. Moje dziecko jest piękne i zdrowe po tym lyczkuNie ogarniam co ma w glowie kobieta, ktora świadomie upija swoje nienarodzone dziecko i naraza je na taki stan. Niestety nie jest do tej pory wyjasnione dlaczego niektórym kobietom wystarczy, ze wypija pare razy, by ich dziekco mialo potem FAS.
Eee myślę że od razu powinnyśmy trafić do więzienia co więcej ja to się wstydziłam w tej restauracji zapytać o to wino bo dodam że brzuch był już pokaźny ale przekochany kelner sam zaproponował lampeczkeJak musimy zapisać się do AA
Bądzmy ludzmi [emoji4] to normalne [emoji4]Eee myślę że od razu powinnyśmy trafić do więzienia co więcej ja to się wstydziłam w tej restauracji zapytać o to wino bo dodam że brzuch był już pokaźny ale przekochany kelner sam zaproponował lampeczke