reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam

Po pierwsze nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz. Po drogie pracuje tylko ze mam umowe zlecenie wic gdy nie ma pracy siedze w domu. Nie siedze mu na głowie bo dorzucam sie mu do mieszkania. Jemu bardziej chodzilo o prace na normalna umowe a nie ze ja wogole nie pracuje

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Psychiczne dziecko ja pierdole nie rozumiem jak można tak kogoś nazwać. Masz dobra prace to sie ciesz i nie obrażaj innych. Myslisz ze co nie szukalam pracy skladalam wszdzie cv ale jakos odzewu nie bylo. Tym nie powinnas mnie obrażać nie znajac tego co kiedyś w życiu przeszlam. Koncze ta chora dyskusje żegnam

Nie obrażaj innych. Skoro napisałaś na takim forum to chciałaś opinii innych. No to ją masz. Nie można kogoś zmuszać do ojcostwa. Chcesz dziecko i już. A jemu chodzi może o to że jak ty będziesz na L4 a później na macierzyńskim to pieniędzy nie będzie skoro to nie umowa o pracę. Tak cieszymy się że mamy normalną pracę i na pewno żadna nie leżała plackiem kiedy praca sama do nich przyszła.

A propo owulacji : Jest taka mała aplikacja na komórkę kalendarzyk się nazywa. Ściągnij ją sobie i oznaczaj @

Beta wykonana za wcześnie dużo za wcześnie.

Ewidentnie widać ze chcesz złapać faceta na dziecko. Nie pracować tylko siedzieć w domu.

Facet ma rację. Żeby mieć dziecko trzeba mieć je za co utrzymać a nie liczyc na cud albo na 500 plus.

A że pomaga swoim rodzicom ma prawo to rodzina . A ty jesteś Mt jakby nie było obca. Ślubu nie macie wiec nie ma wobec ciebie obowiązku...

Do kwestii rodzicielstwa trzeba podejść rozsądnie i odpowiedzialnie.

eiktkw7i1lgslap3.png

Po pierwsze nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz. Po drogie pracuje tylko ze mam umowe zlecenie wic gdy nie ma pracy siedze w domu. Nie siedze mu na głowie bo dorzucam sie mu do mieszkania. Jemu bardziej chodzilo o prace na normalna umowe a nie ze ja wogole nie pracuje

'drugie' nie 'drógie', 'w ogóle' nie 'wogóle' ... chyba znam powód dlaczego nie możesz znaleźć pracy ...popraw CV! :-) :)

Beta wykonana za wcześnie dużo za wcześnie.

Ewidentnie widać ze chcesz złapać faceta na dziecko. Nie pracować tylko siedzieć w domu.

Facet ma rację. Żeby mieć dziecko trzeba mieć je za co utrzymać a nie liczyc na cud albo na 500 plus.

A że pomaga swoim rodzicom ma prawo to rodzina . A ty jesteś Mt jakby nie było obca. Ślubu nie macie wiec nie ma wobec ciebie obowiązku...

Do kwestii rodzicielstwa trzeba podejść rozsądnie i odpowiedzialnie.

eiktkw7i1lgslap3.png
Nie chce złapać go na dziecko bo jestesmy razem trzh lata. Może zle tk wszystko ujolam.nic przepraszam

reklama
Psychiczne dziecko ja pierdole nie rozumiem jak można tak kogoś nazwać. Masz dobra prace to sie ciesz i nie obrażaj innych. Myslisz ze co nie szukalam pracy skladalam wszdzie cv ale jakos odzewu nie bylo. Tym nie powinnas mnie obrażać nie znajac tego co kiedyś w życiu przeszlam. Koncze ta chora dyskusje żegnam

Po pierwsze to nie obrazanie a wniosek na podstawie Twojego postu. Mi samej do gdzies 25 roku zycia wial halny w czaszce i bylam emocjonalnym oraz psychicznym dzieckiem. Bardzo pozno zaczelam pod tym wzgledem dojrzalosc. Tez chcialam tupac nozka "bo ja chce i koniec". Nie tedy droga.

Po drugie wcale nie mam dobrej pracy, zapie*dalam czesto i gesto od rana do nocy, w weekendy i swieta bo w pewnym sensie utrzymuje dwa domy, w Holandii i Polsce.

Myslisz, ze Ty jedyna "cos przeszlas"? Uwierz, nie Ty jedyna. Chociazby tutaj na forum znajdziesz mase dziewczyn z naprawda ogromnymi przezyciami. Ja Od 7 miesiecy lece na antydepresantach bo wydarzenia ostatniego roku po prostu mnie zlamaly. Mamy sie licytowac kto mial gorzej? Chyba nie o to chodzi.

Dostarczylas nam tyle informacji ile dostarczylas i na ich podstawie chcialas aby ktos sie wypowiedzial to sie wypowiedzialysmy. Oczekiwalas chyba poklepania po ramieniu i tekstow "olej zdanie chlopaka, zrob sobie dziecko". Nie dostalas ogolnej aprobaty i teraz sie wyzywasz.

Do dziecka trzeba dwoja i to zazwyczaj na faceta spada obowiazek utrzymania 3 osob!!! To szalenie duza odpowiedzialnosc i jesli nie jest na to gotowy to zwyczajnie nie masz prawa go w ta odpowiedzialnosc swiadomie pakowac.
Jesli zmieni zdanie to super, jesli nie to masz dwa wyjscia, pogodzic sie z tym i poczekac az bedzie gotowy albo poszukac faceta juz gotowego na wziecie odpowiedzialnosci za 3 osoby.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry