- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
TakCzy beta hcg w krwi przez całą ciążę zawsze wychodzi powyżej 5??
Mamafasolki
Fanka BB :)
Proponuję zamknąć wątek, bo znów mamy pytanie o to samo.
@Ania20719 nie jesteś w ciąży. Nie wiem, czy panicznie się jej boisz, czy czekasz z utęsknieniem czy wkręciłaś faceta / pracodawcę / rodzinę na ciążę, co jej nie ma, ale po prostu jej nie ma. Tyle. Chyba że od ostatniego stosunku miałaś kolejne...
Beta hcg jest pierwszym wskaźnikiem ciąży, więc jeśli jest za niska to możliwość są dwie : została zrobiona za wcześnie (czyli np.zaraz po stosunku) lub nie jesteś w ciąży (Twój przypadek).
@Ania20719 nie jesteś w ciąży. Nie wiem, czy panicznie się jej boisz, czy czekasz z utęsknieniem czy wkręciłaś faceta / pracodawcę / rodzinę na ciążę, co jej nie ma, ale po prostu jej nie ma. Tyle. Chyba że od ostatniego stosunku miałaś kolejne...
Beta hcg jest pierwszym wskaźnikiem ciąży, więc jeśli jest za niska to możliwość są dwie : została zrobiona za wcześnie (czyli np.zaraz po stosunku) lub nie jesteś w ciąży (Twój przypadek).
Tak. Widziałam już kilka Twoich wątków na ten temat i wynik 2.30 nie oznacza ciąży. Ja miałam taki sam wynik i on oznacza, że nie jest się w ciąży więc proponuję serio wrzucić na luz.
no dobrze dzis byłam na zwykłym usg jamy brzusznej
no dobrze dzis byłam na zwykłym usg jamy brzusznej
A już mowilas, ze nie założysz kolejnego wątku. Po co to robisz? Wszyscy Cię już pamiętają, chociażby to nie daje Ci do myślenia, ze NIE JESTEŚ W CIĄŻY?
A już mowilas, ze nie założysz kolejnego wątku. Po co to robisz? Wszyscy Cię już pamiętają, chociażby to nie daje Ci do myślenia, ze NIE JESTEŚ W CIĄŻY?
Mówiłam że wrzucę na luz..A dzis zrobiłam tak usg jamy brzusznej
Mówiłam że wrzucę na luz..A dzis zrobiłam tak usg jamy brzusznej
To czemu nie wrzuciłaś na ten luz?
To czemu nie wrzuciłaś na ten luz?
już jestem spokojniejsza trochę
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.