reklama
Witamy Maćka i jego mamę. Też jesteśmy tu od niedawna, ale zostałyśmy bardzo mile przyjęte przez dziewczyny. Moja Agnieszka jest 5 dni starsza od Maciusia, a starsza Ala ma 12 lat. Również mieszkamy nad morzem, tyle że w Trójmieście.
Bardzo dobrze, że jest nas coraz więcej, bo co dwie głowy to nie jedna.
Pozdrawiamy Was serdecznie. Mama Magda z Alą i Agnieszką.
Bardzo dobrze, że jest nas coraz więcej, bo co dwie głowy to nie jedna.
Pozdrawiamy Was serdecznie. Mama Magda z Alą i Agnieszką.
Pycha
mama Mai i Marty
witam nowa mame
i zapraszam do pisania z nami, bo ten nasz listopad w porównaniu z innymi miesiącami coś mało gadatliwy jest
i zapraszam do pisania z nami, bo ten nasz listopad w porównaniu z innymi miesiącami coś mało gadatliwy jest
WITAM WSZYSTKIE MAMY (TE KTÓRE ZNAM I TE KTÓRYCH JESZCZE NIE ZNAM :-) ) !!!
NIE WIEM CZY MNIE JESZCZE PAMIĘTACIE, BO BARRRRRRRRRRDZO DŁUGO NIE BYŁO MNIE NA FORUM...ALE MAM NADZIEJĘ, ŻE MOGĘ ZNOWU SIĘ PRZYŁĄCZYĆ
NIE WIEM CZY MNIE JESZCZE PAMIĘTACIE, BO BARRRRRRRRRRDZO DŁUGO NIE BYŁO MNIE NA FORUM...ALE MAM NADZIEJĘ, ŻE MOGĘ ZNOWU SIĘ PRZYŁĄCZYĆ
Pycha
mama Mai i Marty
hej madziunia, fajnie że wróciłaś, pisz jak najwięcej
reklama
Witam.Mam na imie Ania i mam 26 lat.Mieszkam w woj.pomorskim.Od 6 lat jestem mężatką i mam dwójke dzieci-4 letnią Lidie i konrada urodzonego 2 listopada 2005 r.Z zawodu jestem pedagogiem i pracownikiem socjalnym,a za tydzień odbieram dyplom z "Ekologi ,etyki".Lubie jazde na nartach i sloneczne kąpiele.Moją:-) pasje są dzieci-prawie 5 lat pracowalam w Zespole placowek opiek-wych.Obecnie jestem na urlopie wychowawczym,ale tesknie za pracą.Załuje ze tak pozno odkryłam to forum-ale myśle ze przyjmiecie mnie do swojego grona, bo zauwazyłam ze wiele osob tutaj ma pogobne zainteresowania.Serdecznie pozdrawiam