reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

No to dziewczyny dołączam do klubu posikanych mam :-D
Mnie ten zaszczyt spotkał narazie dwa razy :tak:na szczęście nie był to taki sik na maksa tylko lekkie popuszczenie ale to chyba dlatego że się drzeć zaczęłam jak mi się ciepło zrobiło :rofl2:

reklama
To ja nigdy nie byłam obsikana ;-) Miki w dzień jest świetny - zawsze woła, natomiast w czasie spania pieluszka musi być bo 8 na 10 przypadków zesikana. W samochodzie w czasie snu nie zrobi:dry: Rano zawsze mówi "zesikałem pieluszkę", czyli ma świadomość...

A u nas znów się posiusiał rano, ale już po wstaniu. Jeszcze w piżamie, ale już "czytał" książeczki. Więc przez sen nie siusia, ale w dzien, owszem. I zamiast przyjść do nas, że sie obudzil i chce siusiu, to on przyleciał, jak już sporo poleciało.

Dziś usłyszałam od Mikiego, że siusiak chce siusiać w pieluszkę:sorry2: Naprzeciw takiemu argumentowi jestem bezsilna;-)

Dziś usłyszałam od Mikiego, że siusiak chce siusiać w pieluszkę:sorry2: Naprzeciw takiemu argumentowi jestem bezsilna;-)

Kasia, powiedz Mikiemu, że jego siusiak jest już duży, a duże siusiaki siusiają do kibelka :-D:-D:-D W końcu Miki to FACET, chyba nie będzie chciał mieć malutkiego siusiaka sikającego w pieluszkę??? ....;-):-D:-D:-D

reklama
Do góry