reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści ze szpitala (bez komentarzy ).

Kolejne wieści od As76 - sorka, że tak urzędowo, ale tak będzie chyba najbardziej przejrzyście :tak: Dzisiaj miała USG i:

- łożysko na 100% przodujące - więc póki co kwalifikacja do CC
- Karolina waży 2500g, co odpowiada 34tc, więc poszła do przodu
- krwawienia nie było od 14 dni - bosko
- lekarz powiedział, że skoro Mała tak rośnie, jest szansa, że łożysko się podniesie, ale nie nastawiać się na to
- znowu komuś do głowy przyszło, by As wypisać, bo wszystko ładnie się uspokoiło
- chodzić nie wolno, leżeć (co dyskwalifikuje punkt wyżej przecież, jeśli ktoś zna sytuację As w domu), jedynie siku, mycie głowy co 4 dni, by rąk nie podnosić
- Karolinka wszystkie badania zaliczyła na 6, wszystkie Jej parametry ok
- łożysko się nie rozdwaja
- psychika polepszona, a świadomość, że Mała waży ile waży dodała Jej otuchy

Wszystkie pozdrawia i trzyma kciuki również za Was i prosi o trzymanie Waszych w Ich sprawie :tak:

reklama
Pozwole sobie zacytowac wiadomosc z pogaduchowego watku, bo latwo przeoczyc, a im wiecej modlitwy i kciukow tym lepiej :)
.
sylwia_d pisze:
Więc tak, jeżeli wszystko będzie dobrze, to Suzi cesarke będzie miała w czwartek
ok2.gif

dziewczyny, wiadomosc od Suzi, ktora wczoraj otrzymalam:
W czwartek mam cc. Nerki mi wysiadaja. Ali ma ok. 3kg i dzis mam 36 1 dc. Mocno Was wszystkie sciskam! Odezwe sie jutro :*
Wyglada na to, ze jutro bedziemy mialy na swiecie naszego pierwszego majowego/kwietniowego maluszka :)

witajcie.
My nadal w dwupaku !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
wczoraj miałam USG.
Karolcia to duża panna.:tak::tak:
Waży 2500 g i jest ponad tydzień do przodu z wagą.:-D:-D
U mnie potwierdziło się niestety łożysko centralnie przodujące,więc dostałam już kwalifikacje do CC.
Powoli oswajam się z tą myślą.:eek::eek:
Ograniczenia z powodu tego łożyska są duże ,ale dajemy radę.
Raz na tydzień mycie głowy,raz na 3-4 dni mogę iść pod prysznic i kilka razy na dzień do toalety.
No cóż......
świnia się nie myje i żyje -to ja też dam radę.;-):-D:-D:-D

pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
Info od Pieszczoszki z 1.12 w nocy (tel.)
jest na porodówce, odeszły jej wody.

Info z 4.50:
"Rozwarcie 4 cm, skurcze co 3 minuty. Boli jak cholera. Dziecko wg usg ma prawie 4 kg."

Info z 6.00:
"Leżę w wannie, skurcze co 3 minuty. Strasznie boli. Mam już dość.Opadam z sił, spać mi się chce."

Nie rodzi w klinice, którą wybrali, bo nie przyjęli jej tam, ze względu na nie skończony 37 tydzień.

Do góry