reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Just w weekend koleżanka będzie u producenta xlandera bo zna go i ma się dowiedziec w jakiej cenie sprzedadzą nam wózek.bo jak nie duża różnica to kupimy w wawie,a jak jakis fajny rabacik by się udało to czemu nie:)
Ewita mam nadzieję,że po urodzeniu okaże się,że to nic powaznego ,zawsze najgorsze scenariusze lekarze przekazują przecież wiec te korzystne rokowania naprawdę dobrze brzmią

Julitka no fakt,ze ja czuję jakby to było wczoraj jak trafiłysmy na forum,potem to oczekiwanie na zielone światelko itd:) no i potem dwie krechy,ja mississ Ty.
a teraz już proszę nim się obejrzymy będziemy tulic bobaski:) ciekawe czy po urodzeniu twoj bedzie żywiutki a mój taki spokojny czy się zmieni:) a co do lublina to snopków mnie czeka o ile czeka.

Ewela to moze trzecie na deserek:)skoro Tomus juz duży:p ?

dodzwonilam się do gin,w pt idę,ale co do godziny jutro wieczorem mam dzwonic, bo ona nie zna rozkladu operacji piątkowych jeszcze

reklama
hej MAMUŚKI I CIĘŻARÓWKI
ja w sumie do EWITKI kochana wiem co teraz czujesz
wiem jakie pytania sobie zadajesz
mogę napisać że rozumiem każdą twoją mysl
gdybys potrzebowała pogadać zapraszam na pw

kochane moje a Was wszystkie ściskam i łabuziaki małe proszę wycalować i brzuszki pogłaskać
czytam Was codziennie
i zdjęcia wklejajcie bo my z Wercią lubimy oglądać bbdzieciaki

Ewitka... tak mi przykro że tyle jeszcze przed Wami... nie potrafię sobie wyobrazić co czujecie... nie mam słów... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Ewitka mi pozostaje jedynie wierzyć w Twoje maleństwo, że jednak nie będzie to aż tak poważna wada neurlogiczna. Życzę Ci dużo sił i wiary, bo ja nie wiem nawet co czujesz, nie potrafię sobie wyobrazić.

Just no Szymuś śliczny, a te oczka i ta czuprynka słodziak, na maksa i jaki duży już.

Kaśka pozdrowienia dla Ciebie i dla Werci:-)

Ewitka przytulam... brak mi słów :-(

kasiu witaj... co tam u Was? jak tam Wercia??

Just Szymek cudo :-D

Julitka fotelik kupiliśmy na początku września :tak::tak:Pamiętam, ze tez mieliśmy dylemat z tym związany, ale koniec końców zmałpowałam po just ;-);-) nawet kolor wzięłam taki sam :-p:-p tylko teraz pojawił się taki problem, że nie mamy już samochodu :-p:-p więc pewnie fotelik będzie użyty dosłownie parę razy :sorry::sorry:

A ja zaraz się wkurzę... Gdzie są te skurcze, co to je miałam w 35-36 tyg :crazy::crazy: Coś czuję, że jeszcze Mysza mnie wyprzedzi :sorry:

Cześć dziewczynki
Doczytałam co u Was, ale nie bardzo się dziś czuję, także jestem tylko na chwilkę.
Ewitko, bądź dobrej myśli, mam ogromną nadzieję, że będzie dobrze. Trzymaj się i walczcie.
Just śliczne zdjęcie
Jankesowa fajowy brzuszek, mój też ciut wystaje:) ostatnio kupiłam spodnie ciążowe na allegro, ale jeszcze nie przyszły, oby były dobre.
Dziewczyny dobrego wyboru wózka!
Mam pytanie, od kilku dni czuję takie kłucia w brzuchu, nie są badzo bolesne, ale je czuje i trochę się martwię, czy też tak miałyście.
Ściskam.

Dziękuję :-)

Daaa, wiesz póki mi nie dali oksytocyny to skurczy wcale nie miałam, więc można zacząć rodzić bez skurczy ;-)
Może wszystko tak dobrze się ułoży, że fotelik będzie pierwszym elementem nowego autka :-)

Annas, niestety nie pomogę, bo mnie jakaś skleroza dopadła jeśli chodzi o to co i kiedy mnie bolało, ale wiem że był okres, że w pachwinach, tak po bokach mocno mnie ciągnęło

Ostatnia edycja:
reklama
annas doslownie wczoraj o te klucia pytalam i podobno to normalne bo tez je mam :tak:

ewitko a ja wierze, wierze w cuda i trzymam kciuki
just prawdziwy prze sliczny elvis normalnie

Do góry