reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielowodzie

U mnie afi24 mała głowa w dół. I raczej poród SN. Lekarz nie zna przyczyny, mówi że może infekcja i warto zrobić badania ponowne na toxo i cmv. Kontrola za jakieś 2 tyg. Co do afi mówi że to na granicy błędu i na razie się bardzo nie martwimy.

reklama
U mnie afi24 mała głowa w dół. I raczej poród SN. Lekarz nie zna przyczyny, mówi że może infekcja i warto zrobić badania ponowne na toxo i cmv. Kontrola za jakieś 2 tyg. Co do afi mówi że to na granicy błędu i na razie się bardzo nie martwimy.
U mnie te infekcje sprawdziliśmy
Toxo ujemne cmv dodatnie w Igg plus wysoka awidniść więc też teoretycznie ok
U mniejsze jest duża waga córci a to też może być potencjalna przyczyną

U mnie te infekcje sprawdziliśmy
Toxo ujemne cmv dodatnie w Igg plus wysoka awidniść więc też teoretycznie ok
U mniejsze jest duża waga córci a to też może być potencjalna przyczyną
U mnie dzidzia też 2 tyg do przodu... Ale.moje wszystkie duże były.... a pierwszy raz nadmiar wody.

U mnie lekarz stwierdził wielowodzie 20 i to było 8 kwietnia natomiast 29 kwietnia miałam 19,5 cukrzycy nie mam dziecko jest duże i jest z nim wszystko ok dostałam skierowanie do patologa ciążowego na 11 maja na kontrol. Cały czas się martwię. Jestem w 27 tyg ciąży

U mnie lekarz stwierdził wielowodzie 20 i to było 8 kwietnia natomiast 29 kwietnia miałam 19,5 cukrzycy nie mam dziecko jest duże i jest z nim wszystko ok dostałam skierowanie do patologa ciążowego na 11 maja na kontrol. Cały czas się martwię. Jestem w 27 tyg ciąży
Nie martw się na zapas... Wiem że łatwo sie mówi ale często lekarze chcą dmuchać na zimne i niepotrzebnie straszą.

Mam nadzieję bo to moja 3 ciąża. Dzięki za miłe słowa
U nas na strachu sie skończyło. Dziś panna ma już 2 lata. Bedzie dobrze rób kontrolę. Nam podejrzewali jakiś problem z pęcherzem. Ale taki urok dziecka że rzadko siusia. Jako 1.5roczniak już bez pieluchy cała noc. Takie geny...

U nas na strachu sie skończyło. Dziś panna ma już 2 lata. Bedzie dobrze rób kontrolę. Nam podejrzewali jakiś problem z pęcherzem. Ale taki urok dziecka że rzadko siusia. Jako 1.5roczniak już bez pieluchy cała noc. Takie geny...
U mnie stwierdził że maleństwo może mieć coś z przełykiem. Ale czuję jak czczkawki dostaje co chwilę

Hej w pierwszej ciąży miałam stwierdzone wielowodzie później skracającą się szyjkę macicy ale ciąże donosiłam i z małym wszystko ok. A druga ciaza przebiegała ksiazkowo:)

reklama
Do góry