reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielkosc pecherzyka ciazowego w 5 tyg 1d

Martyna2244

Zaciekawiona BB
Hej :)) Jaka była wielkość waszego pecherzyka ciazowego w 5tyg 1d? Ja mam tylko 6 mm i puste i sie martwie, ze poowinno byc wieksze...

reklama
Miałam większe 9 lub 10mm i okazało się że zarodek się nie rozwinął. Pęcherzyk powiększał się , beta też a zarodka dalej nie było.
Dostałam skierowanie do szpitala i później zabieg.

A ja miałam 11 mm i za dwa tygodnie usłyszałam serduszko. Dzisiaj pusty pęcherzyk szaleje mi po mieszkaniu. Różne są przypadki, więc nie można się dołować. Trzymam kciuki ❤️

reklama
Mialas 10 w 5tyg i 1 dniu?
z OM wychodziła połowa piątego tygodnia. Potem poszłam w ósmym i się dowiedziałam, że zarodek jest rozmiarowo na szósty tydzień, czyli cykl mi się rozjechał. A może to był kiepski sprzęt? Kto to wie. Córka jest okazem zdrowia, ciąża była wzorowa i rozwijała się pięknie. Nie martw się, piąty tydzień to wcześnie. Najlepiej iść powyżej siódmego, wtedy z reguły coś widać.

Do góry