reklama
K
kasiulka0901
Gość
Pomysł świetny.Planów na wakacje jeszcze nie mam, więc super :-)
Włodawa za daleko.
Dla mnie najbardziej pasuje Dolny Śląsk i lubuskie, ale znając życie to gdzie indziej tez się dokulam:-)
( mam nadzieję,że nic nagłego kurcze nie wyskoczy.....)
Włodawa za daleko.
Dla mnie najbardziej pasuje Dolny Śląsk i lubuskie, ale znając życie to gdzie indziej tez się dokulam:-)
( mam nadzieję,że nic nagłego kurcze nie wyskoczy.....)
M
MariaOla
Gość
Racja Xmama .... to każdemu wydłuża drogę o kilkaset kilometrów. Proponuję Polskę zachodnią. Macie jakieś inne miejsca ?
M
MariaOla
Gość
Juz mi duzo blizej do Zabrza jest :-( Kurcze jakoś coraz mniej zaczynam wieżyć w to moje spotkanie z Wami:-( My jeszcze niedorobiliśmy się auta więc musielibyśmy tułać się pociągami:-wściekła/y:
Jakie tułać ... przyjemnie się nam dziś jechało, a dzieci będą starsze i może trochę zmądrzeją
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Na zachodnią to ja się pewnie nie dokulam. Dla mnie to za daleko:-sorry:
A
ania_zywa
Gość
No to ja mam pomysł. Błyskotliwa Żywa. Może niech jedna z dziewczyn zrobi mapke Polski na której zaznaczy miasta, z których jesteśmy. Mając przed oczami nasze "rozmieszczenie" w terenie łatwiej będzie znaleźć nasz wspólny środeczek;-):-). Co Wy na to??
A tak naprawdeę to nie moja błyskotliwość tylko ściagnęłam z "Samotnych..", bo tam też są podobne plany na wakacje i taka mapka powstała, hihi.
A tak naprawdeę to nie moja błyskotliwość tylko ściagnęłam z "Samotnych..", bo tam też są podobne plany na wakacje i taka mapka powstała, hihi.
M
MariaOla
Gość
Na zachodnią to ja się pewnie nie dokulam. Dla mnie to za daleko:-sorry:
kombinezon i do armatki
jest jeszcze dużo czasu, nie rezygnujcie tak pochopnie, znajdziemy miejsce gdzie się dokulamy.
Przecież to nie miejsce, a czas może być większym kłopotem, zgranie tylu urlopów
Piszcie w jaki region wam pasuje, ale w kierunku środka .... chyba, że np. nad morze ??
Jesli o mnie to mogę pojechać wszędzie, nawet Okuninka, dla mnie to nie problem.
A te które nie mają samochodu, może zwerbują sobie kierowcę z samochodem, np, szwagra
No to ja mam pomysł. Błyskotliwa Żywa. Może niech jedna z dziewczyn zrobi mapke Polski na której zaznaczy miasta, z których jesteśmy. Mając przed oczami nasze "rozmieszczenie" w terenie łatwiej będzie znaleźć nasz wspólny środeczek;-):-). Co Wy na to??
Ja myśle że to jes zaje... pomysł tak będzie nam najlepiej znaleść sam środeczek:-) Żywa dobrze gada wódki jej dać
reklama
M
MariaOla
Gość
Masz ochotę się tym zająć ?
Podziel się: