Robaczeeek
Zaciekawiona BB
Potrzebuje małej porady. Oczywiście lekarz juz załatwiony.
Od początku roku brałam Letrox 100, ponieważ od 20 lat choruje na niedoczynnosc tarczycy- udało mi sie zejść ładnie na taki poziom aby spokojnie moc starać sie o dziecko.
Obecnie jestem w 8tc2d
Przedstawiam wyniki:
12 marca
TSH 0,128 IU/ml (zakres dla Itrym 0,01-2,32)
FT4 1,33 ng/dl ( zakres dla Itrym 0,90-1,62)
FT3 3,95 pg/ml (zakres dla Itrym 2,41-4,30)
Po tych wynikach i konsultacji z gin brałam Letrox 50.
Wyniki z 15 kwietnia
TSH 6,89 IU/ml ;(
Niestety nie oznaczylam ft3 i 4, ponieważ lekarka dała skierowanie jedynie na TSH
Dziewczyny czy taki wysoki skok moze zwiastować cos złego?
Od dzisiaj biorę Letrox 100 i mam termin na wtorek do endo, ale zastanawiam sie czy cos da taka szybka wizyta bo domyślam
Sie ze wlasnie zwiększy mi dawketroxu i każe przyjść za 3tyg z wszystkimi badaniami.
Czytałam juz wiele i jedni mówią ze dziecko urodzi sie upośledzone a inni ze dziecko wysysa ze mnie co chce i dlatego taki skok tsh.
Echh (
Od początku roku brałam Letrox 100, ponieważ od 20 lat choruje na niedoczynnosc tarczycy- udało mi sie zejść ładnie na taki poziom aby spokojnie moc starać sie o dziecko.
Obecnie jestem w 8tc2d
Przedstawiam wyniki:
12 marca
TSH 0,128 IU/ml (zakres dla Itrym 0,01-2,32)
FT4 1,33 ng/dl ( zakres dla Itrym 0,90-1,62)
FT3 3,95 pg/ml (zakres dla Itrym 2,41-4,30)
Po tych wynikach i konsultacji z gin brałam Letrox 50.
Wyniki z 15 kwietnia
TSH 6,89 IU/ml ;(
Niestety nie oznaczylam ft3 i 4, ponieważ lekarka dała skierowanie jedynie na TSH
Dziewczyny czy taki wysoki skok moze zwiastować cos złego?
Od dzisiaj biorę Letrox 100 i mam termin na wtorek do endo, ale zastanawiam sie czy cos da taka szybka wizyta bo domyślam
Sie ze wlasnie zwiększy mi dawketroxu i każe przyjść za 3tyg z wszystkimi badaniami.
Czytałam juz wiele i jedni mówią ze dziecko urodzi sie upośledzone a inni ze dziecko wysysa ze mnie co chce i dlatego taki skok tsh.
Echh (