reklama
S
Szczęściara20
Gość
a ja mam 16 chrzciny znaczy Oliwka i bedzie cała rodzina a ja taka jestem szczęśliwa z tego powodu :
Dziewczyny... najpier informacja- jutro rano skoro swit wyjezdzam nad morze, do rodzicow kochania :-) Nie bedzie mnie ok. miesiac. Bede tesknic za Wami ;-(
A potem nigdy nie nadrobie brakow ;-(
Jeszcze pewnie uda mi sie dzisiaj do Was wyrwac, ale juz teraz (na wszelki wypadek) skladamy Wam wszystkim (ciotkom babyboomowym, dzieciaczkom oraz wszystkim krewnym i znajomym kroliczka) najserdeczniejsze zyczenia....
Zdrowych, pogodnych, rodzinnych Swiat.
I dla Wszystkich maluszkow, ktore beda mialy chrzciny w tym okresie (a jest ich tyle, ze nie pamietam ;-( ) gratulacje z okazji wstapienia na nowa sciezke zycia....
A potem nigdy nie nadrobie brakow ;-(
Jeszcze pewnie uda mi sie dzisiaj do Was wyrwac, ale juz teraz (na wszelki wypadek) skladamy Wam wszystkim (ciotkom babyboomowym, dzieciaczkom oraz wszystkim krewnym i znajomym kroliczka) najserdeczniejsze zyczenia....
Zdrowych, pogodnych, rodzinnych Swiat.
I dla Wszystkich maluszkow, ktore beda mialy chrzciny w tym okresie (a jest ich tyle, ze nie pamietam ;-( ) gratulacje z okazji wstapienia na nowa sciezke zycia....
blond
mama dwoch urwiskow
kira ja tobie rowniez zycze zdrowych i spokojnych swiat wielkanocnych
Madzia_S
Matka Polka
Wesołych Świąt, Kira. Wracaj szybko i nie zapomnij się najeść za mnie :-* :-*
reklama
Podziel się: