reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieczny student - czyli mamy dokształcające sie :)

Violett

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
Zakładam ten wątek z myślą o mamusiach które nadal czegoś się uczą, studiują, czy chodzą na jaies kursy itp :)

Będziemy tutaj mogly się wygadać nie zaśmiecając głównego wątku.
Mam nadzieje że nie będzie to problem dla naszych moderatorek :)

reklama
Nikuss pytalas czy mamy juz tematy prac kontrolnych.
Mamy 2 i jedna musimy wybrac z kazdego przedmiotu.

KOSMETYKA PIELĘGNACYJNA I UPIĘKSZAJĄCA TWARZY SYI I DEKOLDU
1. Zapoponuj pielegnacje domowa oraz gabinetowa dla pan ze skora dojrzala i z widocznymi zmarszczkami. Podaj po 3 urzadzenia, zwroc uwage na skladniki aktywne.
2. Omówl wplyw czynnikow wewnetrnych i zewnetrznych na skore

Obydwa tematy maja mies 3-4 strony.

ZABIEGI PIELEGNACYJNE; TWARZ, SZYJA, DEKOLD
1.Higiena w gabinecie kosmetycznym ( sterylizacja, dezynfekcja itp)
2. Pielegnacja okolicy oka dla pani 50 letniej. Skladniki aktywne, aparatura, pielegnacja domowa.

i tez 3-4 strony

A wy jakie macie tematy?/
Mieliscie juz ta anatomie?

No to ja dołączam, chociaż w sumie cały licencjat mam za sobą, ale nie obronę :/ brakło czasu na analizę badań własnych (dokładnie brakło ankiet, a sama z 13 wypełniłam), myślałam, że da radę przełożyć obronę na październik, ale dziekan nowy się nie zgodził, więc mam lipę - muszę zapłacić 500zł i powtarzać seminarium w następnym roku akademickim, czyli od 01.10.2012- 01.06.2013 i obrona w czerwcu :( trudno.

Spoko spoko dziewczyny, ja licencjata powinnam zaliczyć 2 lata temu a obroniłam się 2go lipca 2012roku.... więc na wszystko jest czas... ale jak się ma dziecko jest kurde ciężko!( no dobra jak się ma lenia to jest ciężko):-D

Dziewczyny to trzymam za was kciukasy abyscie pokonczyly studia ktore zaczelyscie, obronily tocomciedo obronienia ;)

Mi nauka sprawia ogromna przyyjemnosc, robie cos co mnie interesuje no i udowadniam wszystkim ludzia ze przy dwojce malych dzieci mozna cos osiagnac:)

Netka - lepiej bym tego nie ujęła :) przy Kalinie ostatnią rzeczą jaką chcę robić w wolnym czasie to pisać pracę... ;p

Ale tak całkiem serio. Wczoraj rozmawiałam w 4 oczy z dziekanem... i.... przesunął mi termin złoenia pracy na 15 padz wiec nie ma zmiłuj :)

przy okazji prosze was o ankiety :) pobierzcie i odeslijcie mi prosze na dagmararozborska@wp.pl :)
Ankieta.docx - download. Darmowy hosting plików.

Violett- my mamy jeden temat na Kosmetyke pielegnacyjna........:
-> Określ własny typ cery, zaproponuj 5 preparatow do pielęgnacji domowej uwzględniając składniki aktywne w nich zawarte.

Praca ma zawierac 6-8stron napisanych recznie.

Duzo macie łóżek na pracowni? Bo u nas jest 10, a słyszałam, ze w innych szkołach tego typu w naszym miescie maja po 2:p

reklama
Do góry