reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"Widzi mi się, Naszych maleńkich pociech" :)

Ja zachcianek nie mam, jak narazie jem wszystko. Czasamy mnie zmuli to przegryze coś albo zapije wodą. A śpioch to teraz moje drugie ja [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatnia moja zachcianka to salatka Paryska z kurczakiem z savony. Chodzila tydzien za mna az zrobilam ja w domu po swojemu ^^

Naprawdę? :-) Ja się potem denerwuję, bo wracam z pracy i przesypiam całe popołudnie. I nic nie zrobione.... Bo po 2 godzinach wieczornej higieny wracam do łóżka.
Nic a nic :) od mięsa mnie odrzuciło, jedynie to zjem wędline drobiowa a na kurczaka to nawet patrzeć nie mogę tak mnie brzydzi :D

Dziś to istny mix... chciałam wypróbować zaparzony imbir z cytryną i sokiem żurawinowym, naszło mnie na mandarynki, banana, śliwki węgierki, kostkę batona 3bit i pierogi ruskie smażone na masełku... i to jedno po drugim... sama jestem w szoku

Matko ja mogłabym nie jeść nic [emoji52] każda zachcianka kończy się mega mdłościami lub wizytą w toalecie [emoji21]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Na początku nawet jak nie wiedzieliśmy jeszcze o istnieniu malucha to kilogramami mogłam buraki i sok pomidorowy... DO pomidorów miłość do teraz została :)
a i jajka uwielbiam, dzień bez jaja- dniem straconym ;)
Teraz mam chetke na placki i przynajmniej raz w tygodniu placki ziemniaczane, narazie m nie marudzi ;)

reklama
Wczoraj przed snem miałam jazdę na oranżadę w proszku... smak z dzieciństwa [emoji2] ale weź tu dostań jedną o tak późnej porze...
orazn3.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• orazn3.jpg
    orazn3.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 433
Do góry