reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
" wróciliśy po chemii do domu, może na 30 minut. Fifciu miał gorączke i pędem do szpitalaw MK , ma infekcję pęcherza , robi mętne siuśki z dziwnym śluzem.Dostał antybiotyk, teraza kroplówke , kolejna noc w szpitalu.Aleks ciągnął mnie do domu z płaczem, jestem wykończona :-( "

napisałam im m.in że ich kochamy i żeby się nie poddawała bo kto da siłę jej dziecku jak nie ona sama.

kochany Fifi , jesteśmy z nim myślami.
Oby szybko zwalczył tą infekcję, biedulek osłabiony jest i łapie paskudztwa:(
Przesyłamy dużo siły dla Bubbles~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
ojej biedny Filipek:( Trzymam kciuki,żeby jak najszybciej doszedł do siebie. Chemia osłabia jego malutki biedniutki organizm! Buziaczki dla niego

Do góry