reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles - kochana, dzięki za wiadomości, żal, że takie:-(
Mam nadzieję i modlę się o szybki powrót do zdrowia dla Twojego bąbelka i życzę Tobie i Twojej rodzinie wielu sił w tych trudnych dla Was chwilach. Ślicznie Filipek wyszedł na tych fotkach, zobaczysz, że uśmiech szybko wróci na jego twarzyczkę!
Ściskam serdecznie!

reklama
Dopiero zauwazylam, przeczytalam, dopiero sie dowiedzialam.. Boze........... gdzie jestes? :((((((((((((((((

Bubbles - Kochana, tak bardzo mi przykro... Bardzo mocno trzymam kciuki za dzielnego, kochanego, Twojego pieknego Filipka - i przesylamy z Polusia cala nasza moc dla Was :) ! Trzymajcie sie dzielnie Kochani - sciskamy mocnoooooo!

Prześliczny chłopczyk...Boże ale jak zobaczyłam to zdjęcie po chemii...płaczę i nie mogę się uspokoić. Ten świat nie może być taki bezduszny i okrutny...Jakim prawem??? Skarbeczku kochany bądź dzielny i silny. Dasz radę i nie może być inaczej!!

Filipku jesteś takim pięknym chłopczykiem, po prostu małym cudeńkiem, a te twoja oczka przeurocze. Kochany bądź dzielny, ciocia z Oliwierkiem trzymają za Ciebie kciuki, abyś łagodnie przeszedł przez tą cholerna chemie a potem juz tylko cały czas był tak radosnym dzieciaczkiem. Buziaczki.

Bubbles wycałowała i wygłaskałam tego twojego synusia strasznie, biedactwo kochane, mnie się serce karaje jak na niego patrze a ty bidulko co musisz przeżywać, nie jestem sobie wstanie wyobrazic wszego cierpienia , trzymajcie się dzielnie myślę o was i modlę się za was codziennie

Ostatnia edycja:
Bubbles - juz doczytalam co i jak u Was.. :((( Jak tu nie plakac, jak sie nie martwic... Jak z daleka serce sie kraja... Z bolu, po prostu z bolu, niesprawiedliwosci cholernego losu... Zycze Wam mnostwa sily, abyscie mogli dawac ja co dnia małemu..
Jestem z Toba - i w niedziele 9 pazdziernika, kiedy bedziecie byc moze wieczorem na mszy, ja takze bede z Wami - na mszy za mojego dziadka - ktora rowniez jest tego dnia.. i poprosze go o duzo zdrowia dla Filipa, wiem, wiem, ze mnie wyslucha...bo to tak naprawde jedyna osoba, na ktora zawsze moglam liczyc... :( ... Kochani trzymajcie sie !

Bubbles właśnie się poryczałam oglądając twojego Filipka. Kochany maluszek. Ja 5 listopada wracam do UK mieszkam niedaleko więc jak tylko czegoś potrzebujesz to pisz do mnie ja w miarę możliwości pomogę. Buziaki

reklama
Do góry