reklama
Bubbles
Fanka BB :)
Chlopcy juz lepiej, choc Aleks wciaz ma napady kaszlu, Filipek mniej.
Filip slabiutko je, tylko rosolek lyka jak pelikan, a dzis caly dzien sie do mnie kleil, nie zlazil ze mnie.
Oni koncza antybiotyki, my z T zaczelismy, bo nic a nic nie przechodzi, a nawet gorzej.
Jutro jedziemy na wyjecie cewnika, zmienili nam jeszcze raz godzine, z listy popoludniowej na poranna i oby to juz byl koniec tego motania.
Niech juz uwolnia dziecko i dadza nam spokoj...
Filip slabiutko je, tylko rosolek lyka jak pelikan, a dzis caly dzien sie do mnie kleil, nie zlazil ze mnie.
Oni koncza antybiotyki, my z T zaczelismy, bo nic a nic nie przechodzi, a nawet gorzej.
Jutro jedziemy na wyjecie cewnika, zmienili nam jeszcze raz godzine, z listy popoludniowej na poranna i oby to juz byl koniec tego motania.
Niech juz uwolnia dziecko i dadza nam spokoj...
Bubbles super,że chłopaki się lepiej czują. U mnie Igi jeszcze kilka dni po antybiotyku kaszlał dość mocno,ale całe szczęście już jest ok. Dla Ciebie i T dużo zdrówka życzę. Trzymam kciuki za jutro&&&&&&&&&&&& A to nie taka pora roku,że dzieci się do nas kleją???Bo Igi też tylko u mamy na rączkach
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles ciesze się że chłopaki już lepiej się czują :*
bra00721
bubbles trzymamy z lenusia kciuki za dzisiejszy dzionek &&&& cieszymy sie, że chopaki zdrowieją, u nas dopiero sie rozkręca przeziębienie. Lenusia tez jest bardzo dużo na rączkach, też potrzebuje baaardzo duzo przytulania , ale co tam ... tez sie lubie przytulać
lepidoptera
Jeszcze chwila i Filipek pozbędzie się cewnika, super
Bubbles - zdrówka dla Was wszystkich!
Bubbles - zdrówka dla Was wszystkich!
Bubbles
Filipek okolo 2 godzin temu wrocil z operacji, cewnik wyjety bez klopotow, Filip troszke marudny, wypil cycusie, dostal paracetamol, pojadl rosolku i czaruje wszystkich dookola jutro zmienia mu plaster.
Ulga...
Ulga...
reklama
Podziel się: