reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WESOLYCH SWIAT KWIETNIOWECZKI!!!

Moje drogie Panie!
Życzę Wam z całego serduszka zdrowych, wesołych, pogodnych Świąt, pełnych uśmiechu, radości i pogody ducha. Obyśmy wszystkie szczęśliwie dotrwały, w niezmienionym składzie, do kwietnia. Oby Nowy Rok przynosił same szczęśliwe chwile i ani jednej łzy. Oby wszystkie problemy rozwiązywały sie same i żeby nam na nic nie zabrałko ani chęci, ani pieniedzy
Tego wam życzą Ola, Adam i Maleństwo​
P.S. Żegnam się przy okazji, po świętach, we wtorek wracam do szpitala, nie wiem na jak długo. Pomyślcie o mnie w Sylwestra o pólnocy...

reklama
To jeszcze raz ja złoże życzenia.Życze wam zdrowych pogodnych świąt pogodnych uśmiechów na twarzy.Życzy wam wszystkim Justyna z Maciejem i maleństwem.

Ps. Do zobaczyska po nowym roku.Bo chyba przez świeta nie będze tu zaglądać,no chyba ze szwagier da mi dojść do kompa :):)

wow nastepny rok minal.....i w tym roku znowu mam urwanie glowy tuz przed swietami, wiec chcialabym Wam kwietnioweczki, marcoweczki oraz majowe mamy zyczyc WESOLYCH, SPOKOJNYCH SWIAT. MNOSTWA POCIECHY Z MALENSTWA, ZDROWIA, SZCZESCIA, MALO KALORYCZNYCH POTRAW WIGILIJNYCH ;-) WSPANIALYCH PREZENTOW POD CHOINKA ORAZ RODZINNEGO CIEPLA.
A poniewaz dla kazdej z nas to beda pierwsze swieta z maluszkiem wiec juz sa dla nas najwspanialszymi Swietami w zyciu.

I MY ZYCZYMY WESOLYCH SWIAT WYSZYSKIM MAMUSIOM TATISIOM I MALUCHOM.TE SWIETA DLA WIELU Z NAS SA NAJLEPSZE BO JUZ Z DZIECIACZKAMI,NIEKTORE NAWET Z WIEKSZA ILOSCIA.ZYCZYMY ZDROWYCH POGODNYCH SWIAT I ABY NOWY ROK BYLJESZCZE LEPSZY OD STAREGO.

my jedziemy do Polski i wracamy po nowym roku,do komp nie bedzie dostepu wiec ostatni raz zagoszcze tu w piatek a poniej dopiero w 2007

Ja również chciałam złożyć świąteczne życzenia.
Przede wszystkim rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, dużo miłości czułości i radości w tych pierwszych świętach naszych najmniejszych pociech.Bajecznych prezentów nie bolących brzuszków.
Żeby przyszły rok był jeszcze lepszy niż obecny, żeby pospełniały się wszystkie nasze marzenia i żeby wreszcie życie stało się łatwiejsze.

KOCHANYCH, SZYBKO ZASYPIAJACYCH, DUŻO JEDZACYCH, DUŻO SIE RUSZAJACYCH, ZAJMUJĄCYCH SIE SOBĄ BEZ POMOCY, Z BEZBOLEŚNIE WYCHODZACYM ZĘBAMI MALUSZKÓW ORAZ DUŻO DUŻO WOLNEGO CZASU, PIENIĘDZY NA ZABWAKI ;-) ORAZ WACIKI ;-) A TAKŻE MĘŻÓW I PARTNERÓW CHĘTNYCH DO POMOCY, NIEGRAJĄCYCH NA KOMPIE I NIEOGLĄDAJĄCYH TV...W TE ŚWIĘTA I PRZEZ NASTĘPNY CAŁY ROK ŻYCZĄ WAM i sobie :-D NATALKA Z MAMUSIĄ!!!! :-D :yes: :tak:

WESOŁYCH, ZDROWYCH, SMACZNYCH, SPOKOJNYCH, PEŁNYCH DZIECIĘCEGO ŚMIECHU ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO, NOWEGO 2007 ROKU!!!!

ŻYCZĄ IZA z mężem RYSIEM i córeczką KAROLINKĄ :-)

reklama
W dniu Bożego Narodzenia.
Radości wszelkiego stworzenia
Więc niech pełna tej radości
Zawsze w sercach Waszych gości!!

Wszystkiego naj... naj... spełnienia marzeń i ogromnych prezentów pod choinką życzą

ANTOŚ MARTA I RAFAŁ

Do góry