jasani
Fanka BB :)
Nie wiadomo czy zaprosili ich z dzieckiem. Czasami rodzice myślą, że dzieci automatycznie są zaproszone a teraz coraz częściej wesela organizowane są bez nich. I nie zawsze jest o tym wspomniane w zaproszeniu. Więc ja bym zapytała jeżeli takiej wzmianki nie było.Moim zdaniem to skoro zaprosili ich z dzieckiem to nie jest problem? Jeżeli na zaproszeniu nie wspomniano o dziecku, to tym bardziej bym go nie zabierała.
Ja bym nie wybrała się na wesele z dzieckiem, za dużo widziałam umeczonych rodziców into z większymi pociechami nawet. Opcja babci i wynajętego pokoju mi się nawet podoba, ale jak taka odległość zostawiłabym w domu. Oczywiście jeśli macie zaufane osoby. Trzeba jednak pamiętać, że najwięcej zależy od tego jakie jest nasze dziecko i jakiego mamy opiekuna dla niego.
Ja mam teraz wesele u kolezanki, mała będzie miała 3 i pół miesiąca, ale idziemy tylko na ślub. Niestety nie jestem gotowa żeby ją zostawić samą nawet z moją mamą ns tak długo. Poza tym chociaż teraz już jest dużo lepiej, to dalej uważam, że jest dzieckiem zbyt wymagajacym na ten moment.