reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesne ząbkowanie

candice90 jak oceniasz dozwonik w camilii? dla mnie jest on strzałem w dziesiątke, także cieszę się, że mamy bezpieczny środek dla dzieci :)

Ten dozownik jest bardzo wygodny, używałam Camili na bolesne ząbkowanie dla mojej córeczki, i łatwo było zaaplikowac małej ten preparat. Inne często wypluwała, najgorsze były maści, których nie dało się rozsmarować bo mała nie dawała sobie dotknąć dziąsęł. Zdecydowanie bardzo fajne rozwiązanie

reklama
dozownik w camili naprawde ulatwia super prace z dzieckiem, poniewaz tak naprawde maluch dokonca nie rozumie oco z nim chodzi :) a jednak szybko pomaga

dozownik w camili naprawde ulatwia super prace z dzieckiem, poniewaz tak naprawde maluch dokonca nie rozumie oco z nim chodzi :) a jednak szybko pomaga

hahah dokładnie, ja tak szybko aplikowałam małej preparat, że nawet nie zdążyła do końca ogarnąć co się dzieje. A potem było już tylko lepiej, pewnie dzięki camili, mała lepiej znosiła ból związany z ząbkami... A w jakim wieku Wasze pociechy zaczynały ząbkować?

reklama
Zależy właśnie ile dzieku wyżyna się zabków na raz i jak intensywny jest ból. Mi też na długo starczało opakowanie camili, zawiera 10 minimsów, przez co jest wydajne :)

Do góry