reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WCZESNE OBJAWY

Hej, ten cykl jest u mnie inny niż zawsze.. Może dlatego że po nieudanych staraniach zrobiłam 2m-ce przerwy i znowu wróciliśmy do stymulacji... Nie wiem.
Od owulacji w 14dc była cisza z jajnikami, w 17dc poczułam, że się udało (tak nagle, naszla mnie myśl, że się udało). W 17,18,19dc bolały mnie plecy od 18dc jak wstaje to mi się lekko kręci w głowie. 21dc znowu mnie bolały plecy ale poczułam też lekki jakby mnie ktoś uszczypnął ból gdzieś w podbrzusza w środku. Wczoraj w 23dc czyli 10dp Ovitrelle i 9dpo biel tak samo jak 9dp Ovitrelle i 8dpo. A dzisiaj 24dc, 11dp Ovitrelle i 10dpo i coś jakby nieśmiało przebija.
Collage_20210404_043642.jpeg

reklama
Hej, ten cykl jest u mnie inny niż zawsze.. Może dlatego że po nieudanych staraniach zrobiłam 2m-ce przerwy i znowu wróciliśmy do stymulacji... Nie wiem.
Od owulacji w 14dc była cisza z jajnikami, w 17dc poczułam, że się udało (tak nagle, naszla mnie myśl, że się udało). W 17,18,19dc bolały mnie plecy od 18dc jak wstaje to mi się lekko kręci w głowie. 21dc znowu mnie bolały plecy ale poczułam też lekki jakby mnie ktoś uszczypnął ból gdzieś w podbrzusza w środku. Wczoraj w 23dc czyli 10dp Ovitrelle i 9dpo biel tak samo jak 9dp Ovitrelle i 8dpo. A dzisiaj 24dc, 11dp Ovitrelle i 10dpo i coś jakby nieśmiało przebija. Zobacz załącznik 1255967
Ja widzę cień, powtórz test za dwa dni 😉

Od owulacji w 14dc była cisza z jajnikami, w 17dc poczułam, że się udało (tak nagle, naszla mnie myśl, że się udało). W 17,18,19dc bolały mnie plecy od 18dc jak wstaje to mi się lekko kręci w głowie. 21dc znowu mnie bolały plecy ale poczułam też lekki jakby mnie ktoś uszczypnął ból gdzieś w podbrzusza w środku. Wczoraj w 23dc czyli 10dp Ovitrelle i 9dpo biel tak samo jak 9dp Ovitrelle i 8dpo. A dzisiaj 24dc, 11dp Ovitrelle i 10dpo i coś jakby nieśmiało przebija. Zobacz załącznik 1255967

Test negatywny.

1617519159079.jpeg

Jedna kreska (kontrolna) - negatywny (brak ciąży)
Dwie kreski (kontrolna i testowa) - pozytywny (ciąża). Każdy inny wynik oznacza, że test jest NIEWAŻNY.
Test należy wykonać mniej więcej w czasie, kiedy spodziewamy się miesiączki - wtedy jest miarodajny.
Nie rozbieramy testu, nie domalowujemy kresek, nie podbarwiam, odczytujemy na żywo a nie ze zdjęcia z kontrastem. Wynik odczytujemy w ciągu 5 minut. A nie godzin czy dni.

Widać cień cienia 🥰 powtórz test za kilka dni ewentualnie jedz we wtorek na betę z krwi :) trzymam kciuki!❤️

Zobacz załącznik 1255987
Jedna kreska (kontrolna) - negatywny (brak ciąży)
Dwie kreski (kontrolna i testowa) - pozytywny (ciąża). Każdy inny wynik oznacza, że test jest NIEWAŻNY.
Test należy wykonać mniej więcej w czasie, kiedy spodziewamy się miesiączki - wtedy jest miarodajny.
Nie rozbieramy testu, nie domalowujemy kresek, nie podbarwiam, odczytujemy na żywo a nie ze zdjęcia z kontrastem. Wynik odczytujemy w ciągu 5 minut. A nie godzin czy dni.
Cieszę się, że wiesz jak prawidłowo odczytać test [emoji16]

Ja tu też nic nie widzę, a objawy nie pojawiają się zaraz po owulacji , myślę że się troszkę nakręcasz i stąd objawy ,ale trzymam kciuki żeby w dniu @ ,kreski były gołym okiem widoczne

Ja tu też nic nie widzę, a objawy nie pojawiają się zaraz po owulacji , myślę że się troszkę nakręcasz i stąd objawy ,ale trzymam kciuki żeby w dniu @ ,kreski były gołym okiem widoczne
Wlasnie, że ja jestem nastawiona na niepowodzenie. Bardziej mój mąż mówi, że coś jest na rzeczy patrząc na moje zachowanie

reklama
Nic kompletnie tu nie przebija, a objawy ciąży nie występują kilka dni po owulacji

Do góry