reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża

Kazimiera321

Zaciekawiona BB
Cześć, jestem w czwartym tygodniu ciąży i mam do was pytanie czy to normalne że praktycznie od początku odczuwam bóle brzucha jak na okres? Nie trwają dłużej niż kilka sekund i nie są takie silne, czasami w ogóle ich nie ma, są to delikatne skurcze do gina idę w piątek do tego czasu muszę poradzić się was :)

reklama
Ja tak czulam z tydzien.. pozniej jeszcze co jakis czas jak np za dlugo stalam lub chodzilam. Pozniej juz nie czulam nic.

Cześć, jestem w czwartym tygodniu ciąży i mam do was pytanie czy to normalne że praktycznie od początku odczuwam bóle brzucha jak na okres? Nie trwają dłużej niż kilka sekund i nie są takie silne, czasami w ogóle ich nie ma, są to delikatne skurcze do gina idę w piątek do tego czasu muszę poradzić się was :)
to normalne, macica się przyzwyczaja do nowej roli. Ja też tak miałam. teraz jestem w 7tc i mam dużo rzadziej ;)

Witajcie Kochane! Właśnie dołączyłam do grona przyszlych mamusiek:) Wedlug moich wyliczeń jestem w 5tyg.ciąży ( 15 ide do lekarza na pierwsza wizyte). Też mam takie bòle w podbrzuszu ale też slyszalam że to normalne,poniewaz macica musi się przystosowac do powiekszającej się dzidzi. Życzę Wam dużo zdrówka I uśmiechu I nie martwcie się bo to z pewnością nie pomaga :) a to moj test ciążowy zrobiony 5dni przed spodziewana miesiączką oraz drugi zrobiony w dniu miesiączki :*
IMG_20200706_162034.jpg
IMG_20200702_115145.jpg

reklama
Musicie się do różnych bólów przyzwyczaić 😉 macica wciąż. Będzie się powiększać i możesz boleć. Później będą to różnego rodzaju uciski, skurcze, kopniaki 😌 ciągle coś będzie boleć. Chyba że wam się trafi ciąża bezobjawową, bo i takie są 😊
Dużo zdrówka dla was i waszych maluszków 💕

reklama
Do góry