reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zanik mdłości zawsze oznacza poronienie?

reklama
Mdłości jak mdłości. Ale te silne bóle brzucha - ja bym tego nie lekceważyła. Mi lekarz mówił,że normą jest "ciągnięcie" A nie silne, skurczowe bóle.

Zdecydowanie ogranicz mowienie tego wszystkiego tej kolezance. Takie ustanie objawow moze to oznaczac u mnie tak bylo ale wcale NIE MUSI! :) Sa lepsze i gorsze dni :)

Mdłości jak mdłości. Ale te silne bóle brzucha - ja bym tego nie lekceważyła. Mi lekarz mówił,że normą jest "ciągnięcie" A nie silne, skurczowe bóle.
U mnie takie bóle jak na okres. Miałam mocno bolesne, kłujące, czasem nie mogłam się wyprostować przez 3 minuty. Teraz trochę lżej. Na te bóle dostałam nospe i magnez. Ale mam problemy tez z załatwianiem sie, podejrzewam, ze ból tez może być przyczyna zalegania w jelitach. Jak się wyproznie raz na 3 dni to cud jakiś. Oprócz tych bóli to nie mam innych objawów, typu plamienie/krwawienie.

Do góry