reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesna ciąża??!

Cześć dziewczyny ! Mianowicie dzisiaj albo jutro powinnam dostać miesiączkę i jak narazie nic się na nią nie zanosi.Zawsze przed miesiączka mam obolałe piersi i boli mnie podbrzusze... tym razem jest inaczej 🤔 Oprócz płakania i krzyczenia na wszystkich do okoła czuje się normalnie 🤪 w prawdzie od kilku dni pobolewają mnie jajniki i tego wieczoru ból zrobił się dość tkliwy.W południe coś mnie tknęło i pobiegłam do apteki po testy ciążowe (załączam wam zdjęcia poniżej) Zastanawiają mnie jego wyniki nie wiem co mam o tym myśleć dlatego proszę o poradę... Jest ciąża czy jej nie ma ? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi ! 😃

Załączniki

• A7AC2919-531C-47F4-8CF3-5BD13055B0DF.jpeg
    A7AC2919-531C-47F4-8CF3-5BD13055B0DF.jpeg
    224,7 KB · Wyświetleń: 385
  • CB81CBBF-F3E1-46B1-9C11-605C79DE4289.jpeg
    CB81CBBF-F3E1-46B1-9C11-605C79DE4289.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 493
  • 5D61BFF6-7184-439B-87BC-6FF3D1DAE7F0.jpeg
    5D61BFF6-7184-439B-87BC-6FF3D1DAE7F0.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 405
reklama
Według mnie negatyw. Na jednym coś przebija ale mogę się domyślać że to tylko odbicie kreski testowej.
I tak na marginesie wyżej jest temat zbiorczy do tego typu tematów😉

Cześć dziewczyny ! Mianowicie dzisiaj albo jutro powinnam dostać miesiączkę i jak narazie nic się na nią nie zanosi.Zawsze przed miesiączka mam obolałe piersi i boli mnie podbrzusze... tym razem jest inaczej [emoji848] Oprócz płakania i krzyczenia na wszystkich do okoła czuje się normalnie [emoji2957] w prawdzie od kilku dni pobolewają mnie jajniki i tego wieczoru ból zrobił się dość tkliwy.W południe coś mnie tknęło i pobiegłam do apteki po testy ciążowe (załączam wam zdjęcia poniżej) Zastanawiają mnie jego wyniki nie wiem co mam o tym myśleć dlatego proszę o poradę... Jest ciąża czy jej nie ma ? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi ! [emoji2]
Dla mnie pozytyw :) u mnie było tak, dziś 16 tydzień :)

Proszę używać tego wątku:

Załączniki

• FF394F9E-557A-4955-8F0D-1FBAEF8F913C.jpeg
    FF394F9E-557A-4955-8F0D-1FBAEF8F913C.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 256
reklama
Cześć dziewczyny ! Mianowicie dzisiaj albo jutro powinnam dostać miesiączkę i jak narazie nic się na nią nie zanosi.Zawsze przed miesiączka mam obolałe piersi i boli mnie podbrzusze... tym razem jest inaczej 🤔 Oprócz płakania i krzyczenia na wszystkich do okoła czuje się normalnie 🤪 w prawdzie od kilku dni pobolewają mnie jajniki i tego wieczoru ból zrobił się dość tkliwy.W południe coś mnie tknęło i pobiegłam do apteki po testy ciążowe (załączam wam zdjęcia poniżej) Zastanawiają mnie jego wyniki nie wiem co mam o tym myśleć dlatego proszę o poradę... Jest ciąża czy jej nie ma ? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi ! 😃
Hmm niby coś tam widzę, ale sama nie jestem pewna 😂 Powtórz moze jutro rano :)

reklama
Do góry