Mam klocia sutkow, gesty sluz, A do tego w nocy obudziła mnie straszna zgaga A zgaga miałam jedynie w ciąży z pierwszym dzieckiem. Wspilzylam bez zabezpieczenia miesiąc temu w dni plodne i teraz 27 28 marca miesiączke miałam ale dosyć słaba A teraz czuje jak bym
reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Jeżeli była miesiączka to raczej ciąży nie ma. Nie mniej zrób test lub badanie z krwi. Opisane przez ciebie objawy nie muszą oznaczać ciąży.Mam klocia sutkow, gesty sluz, A do tego w nocy obudziła mnie straszna zgaga A zgaga miałam jedynie w ciąży z pierwszym dzieckiem. Wspilzylam bez zabezpieczenia miesiąc temu w dni plodne i teraz 27 28 marca miesiączke miałam ale dosyć słaba A teraz czuje jak bym
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Tylko test da Ci odpowiedź.
Jeżeli była miesiączka to raczej ciąży nie ma. Nie mniej zrób test lub badanie z krwi. Opisane przez ciebie objawy nie muszą oznaczać ciąży.
Załączniki
frez.ja1987
Fanka BB :)
Dwa od góry negatywne. Na trzecim coś jest, ale wydaje mi się, że fabryczna. Idź po świętach na betę. Będziesz miała czarno na białym.
reklama
X
Xwawelx
Gość
Dokladnie, albo powtorz test.Dwa od góry negatywne. Na trzecim coś jest, ale wydaje mi się, że fabryczna. Idź po świętach na betę. Będziesz miała czarno na białym.