postanowilam rozsadniej podejść do odchudzania, bo o ile jeden dzień bez jedzenia w miesiącu poprawia mi samopoczucie to jednak nie sprawia że mi ubywa kg i cm. Znalazłam ogłoszenie że w Spale organizowane są wczasy z dietą cambridge i zastanawiam się czy warto się tam wybrać? Byłyście kiedys na takim obozie odchudzającym? Myslicie ze uzyskam lepsze efekty niż gdybym się odchudzala sama?
reklama
marysia868
mama Macieja
i tak i nie. Ja osobicie nie chciałam jechać na taki obóz, ale mój brat był wrócił chudziutki i zdeterminowany co z tego skoro po pol roku wygladał tak jak przed wyjazdem.
Musisz czuc ze dasz rade jak wrocisz z takiego turnusu zeby to kontynuowac, zmiany nawyków jedzeniowych .
Musisz czuc ze dasz rade jak wrocisz z takiego turnusu zeby to kontynuowac, zmiany nawyków jedzeniowych .
mysle ze na pewno bo w grupie jest po prostu latwiej jak nie widzisz jak inni jedza dobre rzeczy to tobie tez latwiej jest bez nich przezyc;-) poza tym będziesz zajeta poznawaniem nowych ludzi to czas będzie szybciej płynął, a jak będziesz sama w domu to nie tylko wszystko będzie cie kusic ale tez dni będą się bardziej dluzyc.
ja osobiscie nie, ale jakis czas temu odchudzalam sie wspolnie z kolezanka, codziennie do siebie dzwonilysmy zeby sprawdzic czy przypadkiem niezjadlysmy czegos niedozwolonego razem chodzilysmy na basen itp. i było mi o wiele latwiej nie wiem czy bym wytrzymala odchudzjac się samotnie a tak był ktos kto mnie motywowal
ale jak sie pojedzie na takie wczasy odchudzające, to tam mozna spotkac mase osób, które maja ten sam problem co my czyli chca schudnąć i na wzajem się motywować, nie trzeba mieć kogoś bliskiego, poza tym dużo czytał o tych wczasach i rzeczywiście bardzo wiele osób jest zadowolonych, średnio można zrzucić 5-7 kg w zależności od zaangażowania , no i wyczytałam, że fajne turnusy i ciekawy program ma primavera spa, warto spróbować
Natasza1985
Początkująca w BB
Tam masz tak wszystko ułożone żebyś się nie nudziła i podają Ci konkretnie co masz jeść i nie masz innej możliwości. Po drugie jeśli masz czas na takie wczasy i pieniądze to decyzja zostaje u Ciebie. Ja osobiście nie mam czasu na takie rzeczy ;/
reklama
świetne wczasy są w hotelu miłomłyn zdrój na mazurach - Wczasy odchudzające - skuteczne i aktywne odchudzanie! - jeśli masz silną wolę, która pozwoli ci kontynuować to co zaczniesz na takich wczasach - warto spróbować.
Podziel się: