reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zamknięty- kto chętny?

reklama
A ja myślę że trzeba spisać te co się zgłaszają, nie dawac wszystkich jak leci, bo zobaczcie na liste styczniówek, przynajmniej 1/3 dziewczyn sie nie udziela od dawna dawna.... ewentualnie jak ktos po czasie wyrazi chęc to wtedy dodac czy to przedyskutowac, bo wątek zamknięty to właśnie ma byc dla nas taką oazą niedostępnosci dla wszystkich ;-)no przynajmniej takie moje zdanie, ale oczywiscie dopasuje sie do wiekszosci :tak:

Marzena zgadzam się z Tobą..
Jestem na jednym wątku zamkniętym i tam mogę pisać wszystko.. Sa to dziewczyny zaufane od kilku lat.. Można powiedzieć im wszystko.. A jak przyjmujemy nowe dziewczyny do grona to jest to poważna dyskusja;-)

reklama