reklama
A ja trochę z innej beczki :-) zakupiłam kółko poporodowe. Super sprawa jak słyszałam od mamusiek po porodzie. Sama mama-połozna powiedziała że wiele pacjentek na oddziale sobie bardzo chwali. Wsadza się pupsko i łatwiej po nacięciu czy też bez.
Kółko połogowe koło poporodowe pierścień siedzenia (3179804840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kółko połogowe koło poporodowe pierścień siedzenia (3179804840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Załączniki
R
rojku
Gość
A ja słyszałam, że krew wtedy nie krąży jak trzeba, ale to pewnie dlatego, ze sie zawsze jakis sceptyk znajdzie
Powiedzcie mi mamuśki czy taka torba może być do szpitala??
WALIZKA NA KÓŁKACH BAGAŻ PODRĘCZNY gwarancja 12mcy (3351911977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie musiałabym kupowac nowej ale nie chce żeby patrzyli na mnie jak na kretynkę co się na wczasy wybiera :-)
WALIZKA NA KÓŁKACH BAGAŻ PODRĘCZNY gwarancja 12mcy (3351911977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie musiałabym kupowac nowej ale nie chce żeby patrzyli na mnie jak na kretynkę co się na wczasy wybiera :-)
R
rojku
Gość
Hmmm no ja bym nie wpadła na walizkę Spakowana byłam do materiałowej torby
Mama Kangura
Fanka BB :)
Ja mam taką malutką walizkę, która mieści się do luku bagażowego w samolocie. Byłaby w sumie idealna, to nie głupi pomysł...Czy musi być akurat torba?
Nie no może być walizka, u mnie na stronie szpitala zaznaczone żeby jednak walizek nie brac a torby najlepiej reklamowe. Sądzę że chodzi o to żeby sali walizami nie zawalać. Ale nie raz widziałam tatusiów z torbami czy walizeczkami, kwestia jest chyba tylko taka żeby nie przesadzić ale się jednocześnie zmieścić. Podobnie jak Rojku myślałam o torbie sportowej, łatwiej mi upchnąć w niej rzeczy. No zobacze, pewnie do niej wrzucę swoje rzeczy (sam szlafrok zajmie pewnie polowę) a Alę spakuję w coś malutkiego, choćby i torbę reklamową. Grunt żeby na pierwszy rzut mieć rzeczy dla siebie.
Mama Kangura
Fanka BB :)
Ulka - fajnie, że w twoim szpitalu masz takie informacje Na stronie mojego nie ma absolutnie żadnej wzmianki na temat tego, co zabrać a czego nie na porodówkę;/ Żenuła
reklama
R
rojku
Gość
Może jak zadzwonisz, to udzielą Ci takiej informacji?
Podziel się: