reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy dla Mam:)

reklama
A ja trochę z innej beczki :-) zakupiłam kółko poporodowe. Super sprawa jak słyszałam od mamusiek po porodzie. Sama mama-połozna powiedziała że wiele pacjentek na oddziale sobie bardzo chwali. Wsadza się pupsko i łatwiej po nacięciu czy też bez.

Kółko połogowe koło poporodowe pierścień siedzenia (3179804840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3179804840.jpg

Załączniki

• 3179804840.jpg
    3179804840.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 76
A ja słyszałam, że krew wtedy nie krąży jak trzeba, ale to pewnie dlatego, ze sie zawsze jakis sceptyk znajdzie :)

Wiesz to się nie siedzi cały czas w tym dupskiem tylko łatwiej jest wstać do pionu albo unieść się do karmienia. Koleżanka nawet do auta pod koniec ciąży sobie zabierała i tak jeździła bo było jej wygodniej :happy2:

Ja mam taką malutką walizkę, która mieści się do luku bagażowego w samolocie. Byłaby w sumie idealna, to nie głupi pomysł...Czy musi być akurat torba?

Nie no może być walizka, u mnie na stronie szpitala zaznaczone żeby jednak walizek nie brac a torby najlepiej reklamowe. Sądzę że chodzi o to żeby sali walizami nie zawalać. Ale nie raz widziałam tatusiów z torbami czy walizeczkami, kwestia jest chyba tylko taka żeby nie przesadzić ale się jednocześnie zmieścić. Podobnie jak Rojku myślałam o torbie sportowej, łatwiej mi upchnąć w niej rzeczy. No zobacze, pewnie do niej wrzucę swoje rzeczy (sam szlafrok zajmie pewnie polowę) a Alę spakuję w coś malutkiego, choćby i torbę reklamową. Grunt żeby na pierwszy rzut mieć rzeczy dla siebie.

Ulka - fajnie, że w twoim szpitalu masz takie informacje ;) Na stronie mojego nie ma absolutnie żadnej wzmianki na temat tego, co zabrać a czego nie na porodówkę;/ Żenuła

reklama
Do góry