reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

łaaaa fantastyczny pomysł z tym tematem :-D

monimoni, doris fajne butki!

Strip super kolekcja biżuterii, ja ubóstwiam wrecz wszelkiego rodzaju dodatki, to cześć moich szyjozapychaczy :-) :

Zobacz załącznik 343553

mam jeszcze troche u rodziców :-p a prostokątnym koszyczku są kolczyki, trzymam je w "dilerkach" więc juz nie wyciągałam ;-) musze niedługo wstąpić po jakieś nowe bo dawno żadnej ozdóbki sobie nie kupiłam...

a co do butków to mi sie marzą tego typu ( z palcami lub bez):

z6218420O.jpg1424937457.jpg

jakby któraś z Was gdzieś zauważyła to baaardzo proszę o cynka ;-)

no i jeszcze coś na teraz do ciekania ale kompletnie nie mam pomysłu.....

reklama
1435910410
Ja kupilam na allegro. Dzis bylam do nich w rurkach granatowych jeansy , granatowa marynarka, apaszka kolorwa-zolto-czerwono granat i taka zoltawa torba :)))Wpadlam do M, a on-UU- slicznie wygladasz

Alicja bardzo ładne te buciki . A jaka cena? Widzialam podobne ale kosztowały ponad 300zł takze jak dla mnie za drogie. A kolekcja bizuterii imponująca :-) Ja z bizuterii najczęściej noszę bransoletki.

pszczylaszczka napewno taki zestaw zrobil wrazenie na męzu :-)

o kolczyków i korali u mnie dostatek. Ostanio tez sobie zakupiłam 2 razy buciki jedne na obcasie do pracy tylko nie szpila ale troszke grubsze i wysokie. A teraz biegam na spacerki w takich cos ala tenisówki na wyoskiej koturnie w kolorze srebrnym. Super wygodne i wysokie i jak na takie cos w miare eleganckie. Mam chcec kupic sobie jeszcze jedna pare w innym kolorze ale juz nie ma dostaw. Pani powiedziała abym czekała bo moze bede. Drogie nie sa bo 79 zł.

Dorisku no właśnie te cieliste znalazłam na necie ale cena też mnie powaliła bo 200 coś kosztowały, jak dla mnie za drogo...ale wierze że uda mi sie coś tańszego znaleźć ;-)

przylaszczka super że małż docenił :-) mój nie zauważa, albo udaje że nie zauważa :-D a butlki bardzo ładne :tak:

dawidowe pokaż, pokaż :-)

ja właśnie mam dylemat bo chciałabym kupić takie coby i kobiece i na spacerki sie nadawały ;-) chyba że kupie jedne szpikulce na wyjścia a na spacerki to baleriny będę miała bo ja to małą wyjmuje z wózka, pokazuje kaczuszki, kwiatki itp więc w szpilach to bym sie wymęczyła..ale może jakieś sportowe by mnie zainspirowały ;-)

edit: bardzo fajne! :-)

reklama
Do góry