reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
Odświeżam bo coś tu mały ruch;-)
Nowości z biżuterii:
a tutaj "Takie tam z wesela" ;-) Zdjęcie dosyć stare, ale nie mam innego na którym będzie widać sukienkę, a tu chociaż kawałek. Plecy wycięte i taka na pół uda. Do tego pod kolor kolczyków oczojebne szpilki różowe, które już kiedyś wrzucałam;-)
I jeszcze kilka nowości, które pragnę przygarnąć:
Dzięki Bogu dział kids "duża dziewczynka" jest dla mnie jak znalazł;-)Więc i taniej i coś extra można upolować...
MARYNARKA PONTE DI ROMA - Płaszcze - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
MARYNARKA Z KONTRASTOWĄ LAMÓWKĄ - Płaszcze - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
SKÓRZANA TORBA-WALIZKA - Torebki - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
szukam takich butów, ale tańszych...:
ASOS | ASOS MOMENT Flat Shoes at ASOS
I jeszcze kilka różności:
Black Amour Music Tank Top
Silver Holographic Sally Chain Box Bag
Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2012
Marzy mi się taka lub taka kiecka na sylwestra. Ale pomarzyć tylko mogę, gdyż w tym roku sylwester z Polsatem i dzieckiem w domu
Cameo Gold Black Contrast Cross Strap Bodycon Dress
Bershka Polska - Sukienka Bershka z przejrzystymi elementami
Na razie tyle :-)
Nowości z biżuterii:
a tutaj "Takie tam z wesela" ;-) Zdjęcie dosyć stare, ale nie mam innego na którym będzie widać sukienkę, a tu chociaż kawałek. Plecy wycięte i taka na pół uda. Do tego pod kolor kolczyków oczojebne szpilki różowe, które już kiedyś wrzucałam;-)
I jeszcze kilka nowości, które pragnę przygarnąć:
Dzięki Bogu dział kids "duża dziewczynka" jest dla mnie jak znalazł;-)Więc i taniej i coś extra można upolować...
MARYNARKA PONTE DI ROMA - Płaszcze - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
MARYNARKA Z KONTRASTOWĄ LAMÓWKĄ - Płaszcze - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
SKÓRZANA TORBA-WALIZKA - Torebki - Dziewczynka (2-14 lat) - Dzieci - ZARA Poland
szukam takich butów, ale tańszych...:
ASOS | ASOS MOMENT Flat Shoes at ASOS
I jeszcze kilka różności:
Black Amour Music Tank Top
Silver Holographic Sally Chain Box Bag
Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2012
Marzy mi się taka lub taka kiecka na sylwestra. Ale pomarzyć tylko mogę, gdyż w tym roku sylwester z Polsatem i dzieckiem w domu
Cameo Gold Black Contrast Cross Strap Bodycon Dress
Bershka Polska - Sukienka Bershka z przejrzystymi elementami
Na razie tyle :-)
Baśka_28
Baśka_28
Dziewczyny zrobię fotkę i pokażę co i jak
Agusinka reszta to tak jak pisałam na głównym z bolerkiem i butami mam dylemat a reszta to zakładam futerko białe od szwagierki i dalej się okaże
Agusinka reszta to tak jak pisałam na głównym z bolerkiem i butami mam dylemat a reszta to zakładam futerko białe od szwagierki i dalej się okaże
https://picasaweb.google.com/112040922575777124732/27Janvier2013?authkey=Gv1sRgCOe8xL3zi4uXLg# a to moje wczorajsze zakupy
reklama
Podziel się: