reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

Renata butki prawie wszystkie fajnie,chociaż te drugie mi się nie specjalnie podobają,bo tam jest jakaś... mordka chyba kota:-pNo ale te trzecie na koturnie,oj super,nawet bardzo!
Alicja piękne buty i bardzo by do Ciebie pasowały.

reklama
Fajne buciki zwłaszcza te wysokie. Kiedys tylko w takich chodziłam a teraz rozsadek zwycieza. Po pierwsze latanie po autobusach z wózkiem było by mało ciekawe a po drugie ja od złamania nogi czesto łapie zwichniecia i skrecenia a teraz mało by to było ciekawe jak bym chodzic nie mogła.

To ja się pochwalę wieczorem nowymi pomarańczowymi szpilkami, miętowe już chyba wrzucałam ze str www foto jak planowałam, ale w każdym razie je nabyłam;-) No i jeszcze jakieś nowe butki zaprezentuje, oraz weselną stylizację jak fotografie będą,bo na ślubie kumpeli byłam. Aaa i mi się właśnie te buty z kocim ryjkiem podobały:D Długo się do tego kapciowego fasonu nie mogłam przekonać, ale te całkiem zabawne. Z płaskich mam tylko parę trampek, baletek i sandałek, oraz beżowe ulubione buciorska za kostkę na sznurówki. A i japonki, reszta łobcas:D A pomyslec że kiedyś człowiek śmiał się z lasek na obcasach :-p

STRIP czekam w takim razie na zdjęcia :-);-) u mnie proporcje obcas/ buty płaskie są zupełnie inne (na korzyść tych drugich oczywiście) :cool2:

Renata ale szalejesz, ja kupuję buty raz na 3 lata. Muszę stare porządnie zepsuć, bo jestem z tych co sknerzą. ALe te ostatnie to super są. A Alicja ja bym szczenę miała do wymiany z tymi butami, ale będziesz seksi wyglądać.

Strusiowe butki do biegania. :-p
lipiec 838.jpglipiec 839.jpg

reklama
E-LONA wiesz, że ja na 99% byłam pewna, że wstawisz jakieś buty w stylu emu albo coś :-D:-D:-D a tu eleganckie i kobiece obuwie na koturnie me oczy ujrzały :happy:

Do góry